Toysdaily 玩具日報

查看: 10533|回復: 11

[玩具攝影] BIOHAZARD 5 - JILL VALENTINE

整左兩款poster....

日版

美版

JILL 墮樓事件.....
CHRIS & JILL, 幾經辛苦...終於到達Spencer別墅的頂樓...他們發現眼前的人,是已經把Spencer殺死的Wesker....

to be continue.....
和 Black Widow  恰恰相反的 Jill :43:
:67:Jill 跟 Black Widow 的素體應該是一樣吧
:60:ht出女人都仲係未得
Jill 跟 Black Widow 的素體應該是一樣吧
Borbor 發表於 11-8-2010 04:06 PM

Not same  wow
BW  tall than JILL
BW breast  large than JILL
BW Pat  Pat large than  JILL
樣好左wo~
講真句隻Jill個樣真係唔多似人樣囉,似櫥窗公仔多d..:44:
頭像被屏蔽
好X正

Max, 對這Jill有什麼評價呢?
PPerry 發表於 11-8-2010 07:46 AM

評價呢....就咁,
面相係好過隻版...大貨五官上色令佢似翻GAME中的JILL...
件衫FIT左,又係好過隻版...冇咁多虛位...
身形可能係HT暫時最好嘅女FIGURE...但手臂太幼,肩膊太窄....

不過從FIGURE的配件,睇到HT有好多小毛病...
頂帽造得好差....全完走晒樣...
SARAH個頂帽又係變晒形....HT係咪唔識得造帽架~!?
耳機同隻耳仔嘅形狀根本就唔FIT...
要自己"監生"屈吓耳機個形...先可以勉強掛到上耳仔...再用頂帽攝住....先唔會咁易跌
肩帶又係唔FIT個BODY...鬆到爆,超多虛位...成日走位.....
D小袋車工嘛嘛..."咩咩斜斜"....冇DID同Soldier story個d車得咁公整.....
條褲好fit...fit到大腿唔係好郁得....恐怕一有大動作...條褲就會爆軚.....
腰間個兩個罐....HT用BIO 4系列嘅grenade濫竽充數....
人地阿JILL個兩個罐,原全唔係咁款....

不過整體比分....我會比75分~
因為手臂外形扣左10分....其他配件D小毛病,扣左15分....

補多句...屁股好厚...過厚...扣多5分..
得返70分...........
"條褲好fit...fit到大腿唔係好郁得....恐怕一有大動作...條褲就會爆"
咁咪出唔到我女神ge招牌sweep kick囉:Q
ht出女人都仲係未得
大舊金 發表於 16-8-2010 04:35 AM

:35:除左身材
評價呢....就咁,
面相係好過隻版...大貨五官上色令佢似翻GAME中的JILL...
件衫FIT左,又係好過隻版... ...
MAX 發表於 18-8-2010 01:31

:Q 屁股好厚...過厚........