Toysdaily 玩具日報

查看: 7655|回復: 21

[玩具攝影] 大籮 Alice + 拆僭建 + "著底" --> 街舞4D

收復兩圖...
之做了切脂手術 http://toysdaily.com/discuz/view ... 320&highlight=alice,但個籮都係唔夠滑溜,所以買了條底環比佢著!!!

好SEXY, 唔著褲住... :46: 可惜唔係T-BACK...

Thx for watching~ :$
頭像被屏蔽
Pose好搞野,期待惡搞相!:71:

小弟重未有心機時間做手術,比師兄引到心痕添......
Darknight兄為此大籮花了不少心神....:78:
回復 3# catcat

貓大, 你忙隻 S.S. Neptune's Spear 又外拍當然無時間啦; 相反我要著低環o既原故我隻s.s.都未開盒砌.... :63:
蛛仔隻手 ..... :34:
回復 4# chankb

講真, 都唔知係唔係要多謝ht搞到我囡囡咁多問題, 以致我可以有自組/做手術的樂趣. 但成1k重要咁q麻煩抽脂切脂真係頂佢個肺. 順帶一題. 我隻紅蛛唔知做嘜個額頭有細 lone lone, 又唔似有蟲蛀!!!!! 點解咁快自動變戰損? :72:  

再順路去睇joker 2.0, 個笑樣真係一d都唔似, 好無heart, 自己已有的joker 1.0仍然好得. 因此無訂. 我都唔信信自己分別睇了3次都係無訂我o既至愛, 我惗我同ht的緣份到此為止.... :26:
ht d 囡囡..........................
回復 7# darknight

信自己直覺吧, DX01 Joker 1.0 係HT極品。
名副其實'咸蛛手' :34::34::34:
名副其實'咸蛛手'
黑色三連星 發表於 27-6-2012 12:35 PM

You are the man, I love you man~ :34:
:34:可蜘蛛俠做手世好似係邊套日本片見過!
回復 12# jackie1011

係咪? 我覺得似 [維多利亞1號]條佗地, 之後比超宜切曬d手指... :61:

:love: :love:
D個就係胡迪既真面木!佢應該去日本發展!