Toysdaily 玩具日報

查看: 12573|回復: 23

[玩具報告] DARKNIGHT: 這個 Alice 愛麗斯我 很。滿。意!!!!!!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.488970127825763.108012.100001383413606&type=3 (以防PICASA看不到)
本來想撻訂 (之前變態女德軍高了一截,同本來的收藏格格不入,撻訂當捐錢算了,鬼叫自己太心急咩...:56:; 另外女忍版沒入,怕LUCK皮呢:70:),但拿實物上手又覺得好OK,還是雙頭雕下:71:,便一入算了!

一覽~~~

八魚內算是這樣了  :78: 還比真人露點升級了~ :46:

嘜都齊~ 兩支槍(不過係硬膠一舊,控制成本掛:68:); 一支短槍 (可拉把手上膛:71:); 一支箭槍; 兩把廉刀(有點鋒利:x); 一個頭骨(好膠; 我較白了影); 一個木箱~ :61:

D衫都很有層次,但個BODY都幾膠。 不過都係果句,八舊你想點啫? :^

鞋不是一舊膠過,有HEART~ :handshake:

雙刀MODE~ :!

單刀:78:

短槍MODE~

雙槍MODE :*

箭MODE :)

其他配件~

木箱有HEART,真係用釘! 皆因一會就飛釘走木了~ :!

子彈釘一袋,散落地做場景~~~ :78:

多了一個頭做嘜,請留意下個POST~ :)

隻女德軍訂咩價阿?
比了1魚... 美數5魚多... :60:
比了1魚... 美數5魚多...
darknight 發表於 9-2-2013 02:53 PM

當巨人玩囉,哈哈
回復 4# JUNOWONG28

有人話同阿凡達CROSS OVER, 但我唔想... 接受唔倒囉.... :sad:
造型幾正,係頭髮怪左d, 請問邊度入手?:52::52:
在邊入??????????
回復 6# dragonken

唔得閒GEL頭, 我係INS POINT 二樓有關公放DISPLAY果間入手~~
Thx:77::77::77:
Thx:77::77::77::77:
nice!!!.... :71:
回復 11# Macross長谷有洋

Thx~~~~~~~~~~~~~~~ Hope you enjoy seeing them~ :shy:
我上年4/ 5 月中比訂… 話7月出…等到j 都長, 終於等到…我很滿意 too…
回復 13# KC@toys

等到JJ都長埋米好囉, 好過等到龜縮. 不過你會否買多個BODY玩自組???? :)
揸雙刀嗰張令我諗要食神入面既雙刀火雞^^'