Toysdaily 玩具日報

查看: 9638|回復: 15

[玩具報告] DARKNIGHT: 3A Midas from Steel & Alice Crossover

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.488975727825203.108016.100001383413606&type=3 (以防PICASA看不到) 本身想開隻 Metal Gear 玩,點知玩隻Alice同埋呢隻Midas都唔夠時間。 去相~ :)

不知有幾大? 放隻NECA18"比你對比下~ :78:

都係唔知有幾大? 用專人囡囡介紹下~:p

離題了~~~~ :p

Midas 頭~ :78:  3A的舊化真是神級~~~ 另人感動再感動:handshake::71::* 我敢斷言市場上的舊化產品無人能及3A呢~

上臂

上臂內側

前臂外圍+拳頭

前臂內側~~~ 媽媽咪啊~ :$ 好DETAILED~

美腹:handshake:

腹內側~

腿前內部

全隻 "金華美腿" :$

腿後

大腳八~ :p

雖然無乳溝,但也來個高炒~ :)

後尾枕

----
隆重推介 Steel~~~ MIDAS !!!!!!!! :) (掌聲掌聲 閃燈閃燈)

叔叔抱抱~ :46:

咦,鏡頭又落在SHOWGIRL身上,同國內一樣... 龍友唔係影車,係影人~ :(

瘋了般放相,太耐無放12",一次過分享~ 謝欣賞:(  後記:原來個頭要兩粒AG1電.... 又唔早講,試不了燈添.... :49:
好鬼索~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :no:
貢涷著辰咁, 好易感冒, 佢為咗大大輯相犧牲好大噃:p
敗墮威, 熱女郎賀歲, 支持支持:71:
著禁少玩機械人:47:
回復 4# chankb

回復 3# Oldcat

搵食,無計~~~~~~ :78:
正爆3A神作!:handshake:
樓主點解唔插番後尾枕支油壓?
回復 7# kenji

咦,又係喎!!!!!!!!:66:
How much is Midas, it looks so cool:35:
回復 9# classicpredator

2牛4魚,平過metal gear 多多聲。:73:
樓主毒到我無力反抗呀~~~~
回復 11# ilovetoys

人人毒我, 我毒人人~~~~~ :)
回復  ilovetoys

人人毒我, 我毒人人~~~~~
darknight 發表於 13-2-2013 09:37 AM

宜家Midas 咩價位, 真係想入返隻霸氣一下
回復 13# ilovetoys

將單唔係身,應該係二牛二,睇下七仔有無現貨。
頭像被屏蔽