Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SUPER Street Fighter 4 AE 約戰/討論區 [雞扒x鉄拳 之 我地和AKB有個約會]

無線
滴滴仔 發表於 28-4-2010 02:12 PM

都係原始方法穩陣~~~~:p
今晚我起碼玩到點幾兩點
滴滴仔 發表於 28-4-2010 02:44 PM

年輕人真好~~~~~:79:
我又打 gametag:  heijody
小金金 發表於 28-4-2010 04:45 PM

大大~~~您勁唔勁架~~~:)
唔該晒~~~ 但係新個幾件要點樣算~~~入左code又download唔到
黑色三連敗 發表於 28-4-2010 04:54 PM

應該要遲d先download到.

唔駛再入個code la,  因為佢已經register 左去你個account, 即係已經用左,.

放心, 個code入左落你個account, 就一直會跟住你個 account, 遲 d 等d衫真係出左, 可以去番你個account  度, 去番download history, 然後再重新download 一次.
用番joypad啦~~~~
黑色三連敗 發表於 28-4-2010 04:55 PM

用  joypad 打sf 唔係唔得, 但會幾痛苦....
我又玩
GAME TAG :WOODSTOCK1123
驚見您地個個都玩到2,3點~~~報告下戰況好喎~~~:^
:angry:我覺得點都係要買個 joystick 打下先得 ...
琴晚發覺用 手制 係 出唔到 combo 的 ... :70:
e ... 原來琴晚同我打果個 係 瘦雞 大大 ... kakaa ... 估唔到 search 都遇到 !!
我星期六會買張點數咭參戰:* 各大大記住等埋我:shy:

p.s. 不過我係超級無敵大沙包, 因有時同電腦對戰都會輸:49:
驚見您地個個都玩到2,3點~~~報告下戰況好喎~~~
黑色三連敗 發表於 29-4-2010 08:31 AM

:67:...
滴兄 你 ranking 咁快升到 C ??
你 call 我果時岩岩同 fd 打緊 ar ... 之後本來想 call 你入我 game 但點知係自己 cut 左 ... kakaa ... 結果係 關機 + 訓教 :80:
我覺得點都係要買個 joystick 打下先得 ...
琴晚發覺用 手制 係 出唔到 combo 的 ...
e ... ...
Vince 發表於 29-4-2010 09:43 AM

咁邪~~~:DD 咁您係沙包定拳手呀~~~:he:

我冇論用咩都出唔到combo~~~:unhappy:
我星期六會買張點數咭參戰 各大大記住等埋我

p.s. 不過我係超級無敵大沙包, 因有時同電腦對戰都會 ...
bbf1125 發表於 29-4-2010 10:01 AM

等您啦~~~:^

我都係~~~今朝用Juri玩左2野~~~medium都俾cpu打到傻 :help:
...
滴滴仔 發表於 29-4-2010 10:10 AM

睇黎好似打遍天下無敵手咁喎~~~~:@
滴兄 你 ranking 咁快升到 C ??
你 call 我果時岩岩同 fd 打緊 ar ... 之後本來想 call 你入我 game 但點知 ...
Vince 發表於 29-4-2010 10:24 AM

都話佢勁~~~我仲記住自己連輸13鋪~~~~:p