Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SUPER Street Fighter 4 AE 約戰/討論區 [雞扒x鉄拳 之 我地和AKB有個約會]

回復  黑色三連敗
琴晚同你打完之後, 我都打左 3場 ranking ... 都係 敗.... 最大獲都係 last 果場 ... 手 ...
Vince 發表於 28-4-2010 09:43 AM

:handshake:...我又要玩..
昨晚有野做冇online..今晚一定玩..
不如約個時段..一起TB ...
vic , black 3 star , getterwing2 & me ..
回復  黑色三連敗
琴晚同你打完之後, 我都打左 3場 ranking ... 都係 敗.... 最大獲都係 last 果場 ... 手 ...
Vince 發表於 28-4-2010 09:43 AM

昨日睇完您話電腦會幫我選level差唔多o既對手~~~點知~~~死到 :die: 油王都冇乜招~~~成日得招係地下滑來滑去~~~:* 不過點都好過選柔道少女~~~~死得仲慘 :no: 話時話~~~昨晚我叫左個老死參戰(bb)~~~點知您已經走左~~~(另那位太陽貓是亂入的嗎?) :?
回復  黑色三連敗

因為我打sf真係差, 亂打唔在講, 老人家手腳慢, 好多時有d 簡單combo知道點駁都駁唔到 ...
getterwing2 發表於 28-4-2010 10:00 AM

可能您同您個friend都處於高水準~~~我係水兵黎~~~我對滴滴仔大大都連輸13鋪 :help: 仲要佢都未出d皇牌~~:oh:
回復  黑色三連敗

琴晚我去葵芳買, d 特典版起o西價, 有一間連有code的普通版都加到288, 當人水魚.
...
getterwing2 發表於 28-4-2010 10:02 AM

我都係~~~入左code又download唔到~~~再入多次又話個code已經用過~~~咁即係點~~~~~~:oh:

另~~~我點先可以用唔同衫o既人仔~~~~:?
原來你係ttt?
list 度有個blacktriplestar 咁上下名, 成日將你同果個gamertag聯想埋一齊
getterwing2 發表於 28-4-2010 10:04 AM

係呀~~tt我黎架~~~快d add番我啦 :)
...我又要玩..
昨晚有野做冇online..今晚一定玩..
不如約個時段..一起TB ...
vic , blac ...
滴滴仔 發表於 28-4-2010 10:18 AM

今晚唔知得唔得~~~因為老婆大人好似話要玩wii :(

話時話~~~Endless要輪流對~~~觀戰要等好慘~~~Team Battle會唔會好d~~~:shy:
新呢隻super sf online打好順,完全無拖慢,好正
可以add 埋我, 侵埋我玩嘛...

gamertag: Terry TL  :35:
今晚唔知得唔得~~~因為老婆大人好似話要玩wii

話時話~~~Endless要輪流對~~~觀戰要等好慘~~~Team  ...
黑色三連敗 發表於 28-4-2010 12:28 PM

TB ..都係等好耐...除左你做host ..可打先
如果你勁打win 晒team B ..你自己teammate ..就得個睇字:unhappy:
新呢隻super sf online打好順,完全無拖慢,好正
自由之翼 發表於 28-4-2010 12:37 PM

Hi brother .. play together la..

其實SF4過時( xbox ver ) ..online play 一向都咁順:71:
但現在SSF4 ...個online mode ..有D唔習慣

gamertag: Terry TL
moodyblues 發表於 28-4-2010 12:45 PM

Add 左:71:
回復 392# 黑色三連敗
太陽貓是亂入 <= 對牙 ...
果時岩岩要行開一震 ... 又咁岩 win 左, 你地要等我, 所以我 cut 左佢肺時大家等.

其實 endless 都有好的 ... 因為可以睇下大家點打, 學下野 ... 同埋其實係 應該 插 o米 ... 一路吹水 一路打機 的 ... :x

我上網時間大約係 9點幾 10點 左右 ... 不過我想練習多 d 先.
ign post 左 d Character Strategies ... 今晚要試下先 ...
http://guides.ign.com/guides/35904/page_3.html
自由之翼 發表於 28-4-2010 12:37 PM

想唔想加入戰團~~~~:^

gamertag: Terry TL
moodyblues 發表於 28-4-2010 12:45 PM

add左~~~:)
TB ..都係等好耐...除左你做host ..可打先
如果你勁打win 晒team B ..你自己teammate ..就得個睇字:un ...
滴滴仔 發表於 28-4-2010 12:45 PM

咁~~~~有邊個mode好d~~~:unhappy: