Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SUPER Street Fighter 4 AE 約戰/討論區 [雞扒x鉄拳 之 我地和AKB有個約會]

滴兄, 覺5覺今次好似 冇左 無敵時間? 出蕉中好容易比人打 dl ... 定我真係太水呢 ...
不過有反 bonus 真係好感動 :$
滴兄, 覺5覺今次好似 冇左 無敵時間? 出蕉中好容易比人打 dl ... 定我真係太水呢 ...
不過有反 bonus 真係 ...
Vince 發表於 27-4-2010 09:48 AM

V 兄
無敵時間? you mean 中拳中腳..格打?
V 兄
無敵時間? you mean 中拳中腳..格打?
滴滴仔 發表於 27-4-2010 10:12 AM

no no ... 之前好似出 升 果時未有 段時間 無敵 咁既 ... 即係我出 ball, 你出 升 就 我中蕉 咁 ...
中拳中腳 <= d 野都仲係咁屈 ... 琴晚打電腦都幾好用 ... :x
連線方面有D唔習慣...
站時同人對打..好多人用韓國個0個女人...可能D招容易上手

team battle... 如 ...
滴滴仔 發表於 27-4-2010 09:38 AM

上網打個班係中高手定初心者~~~:? 韓國妹咁好用滴兄有冇試過? :)
回復  黑色三連敗
kakaaa ... 打比你朋友問下羅得未 la ... 琴日睇過, 所有限定 都跟 code 的, 只係普通版 ...
Vince 發表於 27-4-2010 09:38 AM

未有呀~~~佢話返緊~~~:79: 仲話代理tim~~~~:53:
快D買la ..

站時想玩下 Dudley ..不過D招..好難KO d 勁人...
滴滴仔 發表於 27-4-2010 09:40 AM

您真係好鍾意打拳d人喎~~~:34: Dudley招ducking唔好用~~~:?
no no ... 之前好似出 升 果時未有 段時間 無敵 咁既 ... 即係我出 ball, 你出 升 就 我中蕉 咁 ...
中 ...
Vince 發表於 27-4-2010 10:25 AM

而家都好少用無敵時間避波~~~~因為要時間準 :(

用focus attack屈電腦~~~真係得 :@
中 ...
Vince 發表於 27-4-2010 10:25 AM

o..ic
咁我又冇留意:(
但你出 ball, 人地出 升 就 你中蕉 ...都好正常 升點都勁過ball ( 註我小用ball 佬)
上網打個班係中高手定初心者~~~ 韓國妹咁好用滴兄有冇試過?
黑色三連敗 發表於 27-4-2010 10:40 AM

我估中高多D...
因為昨晚都打過幾個好勁的人..
未有呀~~~佢話返緊~~~ 仲話代理tim~~~~
黑色三連敗 發表於 27-4-2010 10:42 AM

我買$250 :p ...
而家都好少用無敵時間避波~~~~因為要時間準

用focus attack屈電腦~~~真係得
黑色三連敗 發表於 27-4-2010 10:46 AM

中拳中腳 <--- 如果好熟..中拳中腳真係好屈
我重未好熟...所以VS ..好小用
升 同 ball 只係 example 1 ...
我用 軍佬 出 (中)腳刀 都可以成日 比人 打反落黎 ... 真係 O 左咀 ...
滴兄, 你有冇 code ? 我係 mk 買 268 牙 (有 code) ... :unhappy:
升 同 ball 只係 example 1 ...
我用 軍佬 出 (中)腳刀 都可以成日 比人 打反落黎 ... 真係 O 左咀 ...
...
Vince 發表於 27-4-2010 11:00 AM

軍佬 出 (中)腳刀 都可以成日 比人 打反落黎 <-- 呢個都好正常

我try 過我出拳王招大野..都可以比人格返..人地再出大野

我都係有code :34:
回復 358# 滴滴仔
:@ ...
睇黎要比 d 心機 做下 再陪訓 先得了 ...
不過有反 bonus 真係 ...
Vince 發表於 27-4-2010 09:48 AM

bonus好唔好玩呀~~~係咪打木桶難d :DD