Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SUPER Street Fighter 4 AE 約戰/討論區 [雞扒x鉄拳 之 我地和AKB有個約會]

連續2晚有事~~~希望今晚可以玩下~~~:die:

終於dl左d衫~~~怪獸扮阿彈超攪笑~~~:DD
連續2晚有事~~~希望今晚可以玩下~~~

終於dl左d衫~~~怪獸扮阿彈超攪笑~~~
黑色三連敗 發表於 30-4-2010 09:32 AM

我今晚唔上得..:no:
要星期六..先得:oh:
呢句係佢o既名句~~~~

我鍾意用 guy 因為可以出 天空宇深拳 :!

ps ... 夠鍾食藥 ....
我今晚唔上得..
要星期六..先得
滴滴仔 發表於 30-4-2010 09:41 AM

oh no~~~~:Q

咁明晚啦~~~:help:
我鍾意用 guy 因為可以出 天空宇深拳

Vince 發表於 30-4-2010 10:09 AM

Guy~~~有天空宙心拳~~~:@ 邊招呀~~~:?

ps 仲未好番~~~:shy:
今早發覺韓妹出波個招可以按住唔放~~~仲可以行來行去 :x
oh no~~~~

咁明晚啦~~~
黑色三連敗 發表於 30-4-2010 10:23 AM

train 緊 Dudley

但發覺...出去同人打D招好難扣到人...由其對手用呀龍...招升已經破晒Dudley d 招

想轉第二個人train ...:$

Cody < --真係好易用:he:
睇下幾容易出combo:*
http://www.youtube.com/watch?v=Th_m1IeP-MU
train 緊 Dudley

但發覺...出去同人打D招好難扣到人...由其對手用呀龍...招升已經破晒Dudley d 招

...
滴滴仔 發表於 30-4-2010 11:02 AM

Dudley~~~我覺得幾難用~~~可能我唔識用 :( 其實SFIII果3個我覺得好似得忍女易用d~~~:unhappy: 不過我未正式用佢地對過電腦,只係trial試左d招,而家試緊韓妹打電腦,但連將軍都過唔到~~~已經唔選hard~~~唉 :unhappy:

Cody咁易出combo~~~:50: 點解我唔得~~~:63: 但Cody手短腳短~~~除非執刀仔~~~唔係要諗辦法埋身~~~:30:
滴滴兄有冇同td其他大大對戰過呀~~~:78:
滴滴兄有冇同td其他大大對戰過呀~~~
黑色三連敗 發表於 30-4-2010 11:42 AM

除左同你玩過...其他重未:(
除左同你玩過...其他重未
滴滴仔 發表於 30-4-2010 12:25 PM

見您地個個都玩到咁夜仲以為開左戰~~~~:(
Guy~~~有天空宙心拳~~~ 邊招呀~~~

ps 仲未好番~~~
黑色三連敗 發表於 30-4-2010 10:25 AM

我老作 only ... 夠鍾食藥 (代表 精神 問題 ... kakaa)
ps 我又真係未 好 反 wor ... "cut" 左個幾星期 ... 應該差5多時間長眠 ...

話時話, 琴晚買左 新 joystick 了, 真係好左好多 ... 不過支 舊 mic 唔岩 用 ... 所以講唔到野 ...  唉又要買多樣野 ... :angry:
我老作 only ... 夠鍾食藥 (代表 精神 問題 ... kakaa)
ps 我又真係未 好 反 wor ... "cut" 左個幾星期  ...
Vince 發表於 30-4-2010 01:07 PM

OIC~~~~:DD
ps 未好返可能打機打得夜得濟~~~~休息多d就好 :shy:

有joystick~~~oh~~~同您對我做沙包O既機會又大左啦~~~:68: mic我都冇用~~~驚嘈醒d屋企人~~~:42:
連續2晚有事~~~希望今晚可以玩下~~~

終於dl左d衫~~~怪獸扮阿彈超攪笑~~~

話說dan開左間道場, 有兩個學生, 就係blanka(本身係dan的friend)  同春日野櫻
我鍾意用 guy 因為可以出 天空宇深拳

Vince 發表於 30-4-2010 10:09 AM

咁就要玩鐵拳la... 可以幫角色換相改裝扮, 可以搞到孫悟空大戰拳四郎