Toysdaily 玩具日報

電擊2010 C004 Fire Call (feat. GM sniper)

今年得九個入圍, 我圍都唔入, 執包袱返鄉下耕田
交件時見到今年好多勁作, 凹水到唔夠膽打開自己果盒
攤分一年時間咁整, 趕就唔算趕, 但就硬係交件前先完成, 有D空白位如果再修飾下會好D.
自己最滿意係左邊有山同有吉果個角落, 其他地方都冇乜可觀性, 只怪自己計算時太貪心, 大而無當, 諗住係比賽之後唔會keep o係屋企, 平時我都唔會整馬拉裝custom, 下年做返自己鐘意既野, 將規模縮返細D, 至少比完賽都可以收返件作品留念。不過整呢件野都做左好多新嘗試, 會改變我以後砌野既方法。

依家自暴其短出近鏡相

youtube有條片
http://www.youtube.com/watch?v=E4VfS8X0FSA

very good!
Great job!  消防吉姆, 好有創意 + 心思, + 超高技術; 熱讚!!!:77::shiny::71:
個idea真係幾good~
感謝. . . . .
支持一下
望大大keep going
大大唔錯的Idea

Sunday我在人堆中都影番幾張

個人其實幾喜愛,機動戰士生活化的情景模型

平時各MS每個都手握鎗劍,睇得多都到有點悶

現在將它們殺敵武器改為民用工具,真正為人民服務
回復 7# williamhychan

多謝, 不過下年都要砌返兩隻對打或者要型pose..
叹为观止!
support:71: