Toysdaily 玩具日報

查看: 5383|回復: 16

[其他] HT點解要咁做?

好心佢益下自己友啦
都唔知支持佢咁多仲乜...

如果佢首段時間比自己VIP優先買
登記先比買,而且一人限一套
賣剩先公開賣咪冇嘈囉

我覺得我的VIP是白做了
但最不甘心是佢情願賣比D連HT係咩公司都未知既二打六都唔肯益下支持佢咁多既VIP
個老闆HOWARD又話自己係玩具迷,挑而家咪又係利慾薰心,貪一時方便見有票就賣
我明白既,可以用一樣價錢將十件貨一次賣比一個人或十個人,係人都識選啦,我真心明白既...
我地呢班真心支持者,就做真心膠啦...
:blame:強烈要求動漫展後量產
強烈要求動漫展後量產
大舊金 發表於 31-7-2010 06:58 PM

量產.....量產......量產.......量產......量產:blame:
減埋價好啊 :D
強烈要求動漫展後量產!!!
其實vip 都好多, 係唔係做到個個vip 都有先?不如佢係網上攪限量...比一定限額係vip 抽, 可登記3款, 抽中要比訂, 到陣係秀漫度拎又好, 係店拎又好la, 其他先再網上抽黎賣or 動漫度排lor

一係另一個方法, 抽, 每人一款抽一次, 咁就算d炒家成班人, 中既機會都係高d, 但起碼唔會比佢地買哂lor, 但呢個一樣都要排, 太遲去都一樣買唔到
雖然我不知老板是什麼人...但一個玩具迷也可以同是一個商人...在商言商
商人都可以係一個有良心既商人....雖然....無商不奸
其實今次係D無良炒家做的好事....
香港市場太細, 人地根本志不在此, 係美國, 日本果d大市場, 洗咩理香港玩家感受呀
咩都唔買就最好,由得佢限量過夠:38:
我都覺vip至有得買係好事 說算不是個個vip都有機會買到  
不過起碼vip係有登記!  真係跟到一人一set..先到先得!....排隊就算買吾到都心甘命抵!

起碼d玩具舖老細同班炒家吾會臨急臨忙去做幾十次VIP掛:34:
今日去到個場,睇見過情景,可以講一個字--(亂)
量產
現在: 量產~平息事件
下年: 只賣會場預先發售版