Toysdaily 玩具日報

查看: 8145|回復: 19

[新品消息] Hasbro 6" Spiderman Unmasked Version 除面具版

作為Hasbro支持者又再次失望, 因為Hasbro又再推出同一個角色的第二個更好的版本!!
6" Spiderman一推出時已入手, 最近連除面具版亦有行貨於市場上, 忍不住再次購買Spiderman ...

除Peter頭外配件還有背包, 滑版, Spiderman頭及地台, 但沒有第一隻的絲

頭雕不錯, 算是認得出Andrew Garfield

左手亦由射絲手改為張開的手

不過同一隻玩具要買兩次真令人難受

:78:
可能是拍攝角度的問題 我怎麼覺得這個人偶的腦袋有些比例失常~~像是喝了三鹿奶粉
請問大大在那裡入手?
作為Hasbro支持者又再次失望, 因為Hasbro又再推出同一個角色的第二個更好的版本!!
6" Spiderman一推出時已 ...
Assassin 發表於 5-10-2012 08:00 PM

好在未入第一款, 不過頭大身細, 真係要睇實物先決定入唔入!!
未見过~Ching係邊買嫁
回復 2# kingraider

明白師兄的意思, 頭部要造出主角all-back髮型, 看看劇照其實差不多, 的確小弟拍攝的角度都可能造出錯覺
Good! 今日又買咗好多野咁,仲未拆;多謝你:handshake:雖然最後我都自己買咗隻……哈哈:DD

其實今日去都係幫小堅睇下有無同睇車仔…hehe

遲d裝落MS到睇下會咩效果先:shiny:
回復 3# gloria268268

回復 5# ds_toys

要睇現貨的話黃_肥_有隻炒價貨, 二角六
亦可到各豆豆碰碰運氣, 黃豆及尖豆都確認有貨到過 (當然現在未必有啦)
一箱八隻有三隻除面具spiderman, 絕對有機會買到
回復 4# gumng

無買過的話呢款真係唔錯的, 幾多野玩
回復 8# Assassin

前日朋友睇過wonder已售罄!係咪又番新貨:he:?
回復 10# ChrisLamXYZ

黃肥仲有
很喜歡最後一張的無奈 :34:
回復 11# Assassin

果然真係信唔過…哩間特別靚:p
仔細反覆看過照片幾次, 似乎頭部是真的造得太大了吧?:44:
其實係佢舊頭髮大把得仔
搞到頭好大