Toysdaily 玩具日報

查看: 17083|回復: 46

[其他] [Update 2/4 - 投票選禮物 ] NECA 全民公投! (香港排第一!!)

[Update 2/4 - 投票選禮物]

NECA剛話有三個國際性抽獎計劃中, 問大家想要咩先咁話, 大家反映下啦 {:1_202:}
http://www.facebook.com/questions/514234135305643/?qa_ref=qd

NECA話遲d送贈品會送埋比美國國外, 想用呢個投票決定次序,
各位NECA支持者, 幫幫手投香港區啦, 多謝各位fans支持 :handshake:
http://www.facebook.com/questions/505891562806567/
投左LA,{:1_202:}
投左 第19票{:1_226:}
投左第14票{:1_238:}
sure !!!!:52::71:
頭像被屏蔽
Hk 26
其實做咩ga?
投了hong kong.希望平d啦以後。
NECA話遲d送贈品會送埋比美國國外, 想用呢個投票決定次序, 多謝各位fans支持, e家香港區有7x票!! 排美國, 英國同墨西哥之後 {:1_219:}
回復 8# sniperon99

Neca對比MS,孩佬來講,已經超值:shy:只係睇件玩具啱唔啱心水
i dont care and support HK:O
已投hk   {:1_208:}{:1_208:}
仲未投.............:47:
回復  sniperon99

Neca對比MS,孩佬來講,已經超值只係睇件玩具啱唔啱心水
ChrisLamXYZ 發表於 22-3-2013 12:00 AM

雕工真逼大廠水平,可動性持續進步,只差在佢出的角色中唔中自己:(
120%支持NECA,投呀!!:71: