Toysdaily 玩具日報

[其他] [Update 2/4 - 投票選禮物 ] NECA 全民公投! (香港排第一!!)

投左{:2_304:}
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 13 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
voted already{:1_228:}
Me too..................
頭像被屏蔽
香港投票人數升至186,大幅領先MEXICO
登上NO.1寶座~~~:77:
不愧係有700萬人口,完全壓倒幾個大國~~
投左!第192票!{:1_220:}
其實美玩版咁多NECA Fans,樓主不如開個NECA區等等各同好交流下

其實我唔知係咩都撐左香港:*
真犀利,排第一,估佢唔到
回復 37# SARU

好主意!! 等我今晚番去整理下資料 :71:
其實美玩版咁多NECA Fans,樓主不如開個NECA區等等各同好交流下

其實我唔知係咩都撐左香港
SARU 發表於 25-3-2013 12:00 PM

希望多d地方有得賣neca!
大家平時見到邊度最多最齊?neca點都冇日系咁集中,間間新返果d product line都唔同,有時真係上網bid仲快:(
did it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yeah!:love:
Hk 第一∼ 209
Mexico 第二∼151
大比數勝出,真係唔好睇小小細細ga一個地方!!
香港竟然第一!小弟都出一票之力
當初佢係沒有香港這一個選項,我都係本著無聊玩吓嘢嘅心態去add香港上去。
誓估唔到會做到係第一•••

但係做咗第一之後,對我咃呢啲散客,又會有乜嘢著數?
回復 44# vfaiyuenv

neca會搞國際性抽獎送禮, 如果neca唔放港人飛機的話可見既將來香港區應該有獎抽 {:1_203:}