Toysdaily 玩具日報

查看: 11050|回復: 28

麥玲玲連game界都唔放過,咁都有得預測!

麥玲玲game界預測:PS3稍勝
「今年BillGates運氣唔太好,才華有但孤芳自賞,XBOX360隨時原地踏步;Wii狗年開始個勢好勁,但NintendoCEO岩田聰犯太歲,事業雖然唔係差,上半年仍可承接去年聲勢,但下半年未必有咁好!反觀行運的SonyCEOHowardStringer就有唔錯表現,雖然成年計會幾反覆,但都會有幾隻爆hit的game,甚至乎未必係大作的遊戲會大受歡迎!總括係Sony的PS3稍勝!」
(轉自今期一本大便)
原文章由 katoributa 於 7-2-2007 02:35 PM 發表
麥玲玲game界預測:PS3稍勝
「今年BillGates運氣唔太好,才華有但孤芳自賞,XBOX360隨時原地踏步;Wii狗年開始個勢好勁,但NintendoCEO岩田聰犯太歲,事業雖然唔係差,上半年仍可承接去年聲勢,但下半年未必有咁 ...

麥玲玲佢收左SONY錢幫佢寫鱔稿呀..???:?:?:ice:
........咁都得......佢真係勁
一本大便d野唔係幾可信喎
對我來說無影響!!:!:!

除非佢話出機戰,真係諗唔到有咩籍口要買佢:?:?

記住!!係人買機,唔係機買人,
揀邊部機 & 邊隻game
由消費者決定

[ 本文章最後由 williamhychan 於 7-2-2007 05:27 PM 編輯 ]
頭像被屏蔽
老實說...麥玲玲說的風水東西都沒一次準的,都不知道為什麼會彈了出來
原文章由 K@213 於 7-2-2007 09:38 PM 發表
機戰?基本上出硬ga wor :DD

SRW係會出!!不過相信唔會係今年內:ar::ar:

所以對我入市態度無變:):)
呃飯食既,之前世界盃佢話巴西會贏,擺\到明靠估。
今次我信佢,因ps3係四月前會有10隻從未曝光o既勁作登場:shiny:
原文章由 Raphael 於 7-2-2007 10:08 PM 發表
呃飯食既,之前世界盃佢話巴西會贏,擺\\到明靠估。

我估其中一隊會贏!:DD:DD
佢夠竟知唔知 PS3 同 WII 係咩黎 gar:he:
=.=
頭像被屏蔽
原文章由 shiine 於 8-2-2007 05:13 PM 發表
呢個人批 d 野真係無次準架......:cool:
最記得有年港姐搵佢做嘉賓, 叫佢批邊個入倒三甲, 結果佢批邊個, 邊個就出局......:cool:
都唔明佢點解仲可以係風水界生存......:die:

因為佢夠無聊, 只要有人叫, 佢連石頭都會同佢\批命, 其他風水師唔做既, 麥小組一定僧幫到你~~