Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 過氣的AVATAR AMP SUIT小改造

AVATAR熱潮早已經過去, 當時小弟在某地四圍撲至搵到既AMP SUIT都企咗喺我枱頭一段時間:oh:......... 不過一直望住佢袛可以用單手楂鎗(左手拳頭係一件過啤出嚟, 所以手指郁唔到:cool:, 袛係有一個大洞令AMP SUIT可以楂軍刀), 而佢對手臂既關節設計又明明係可以做到做兩隻手楂鎗, 心裡面一直都覺得有D唔舒服:55:

於是, 喺一個小弟瞓唔著又無事做既晚上, 小弟把心一橫, 拎起把CUTTER手起刀落, 將佢隻左手姆指指尖同食指連接既地方CUT開:angry:.........結果.....................小弟隻AMP SUIT成功可以用兩隻手楂鎗:!

左手可以結實咁楂住個手柄:$

依家型仔咗好多, 同時依舊可以用左手楂刀 :43: 咁至係AMP SUIT應有既POSE!!

邪惡上校: AMP SUIT終於可以跟到我既動作!!

唔少得同我最愛既WAR MACHINE拍照留念:)

對戰的話, 我有個感覺AMP SUIT會三分鐘內俾WAR MACHINE埋單:(

有買AMP SUIT既大大不妨試試(不過搞WANG咗唔好打我:68:)~ 多謝收睇:77:
個人認為..3秒足夠wm ko佢了
=-=.
回復 2# 果汁先生

如果AMP SUIT既裝甲硬到WAR MACHINE支格零機關炮打唔入, 加上上校既駕照技術, 要頂三分鐘可能仲得既:58:
但根據電影...amp suit 駕駛室玻璃..係連刀都插得入......
我都係覺得3秒鐘完事XD

當然..上校駕駛技術成了最大主因@@
我都cut開左佢隻手指公...不過唔係抽住上面個支扶手...而係托住下面把刀個位..............

另外...........我一隻avatar嘅3.75人仔都買唔到....所以用晒星戰d白兵去架駛佢地....
包括架飛機.....:DD
回復 5# MAX

&#21946;小弟所在既某地, 邪惡上校仲係通街走..........不過價錢無乜跌 ><