Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[玩具攝影] VF-1 TV Ver. 完全紀錄 - Fighter 篇(19/06/2011更新,新加藍1D, Angel Bird, VF-X)

我冇weathering 機
呂品器 發表於 14-7-2010 12:42 PM

我得1/48有......1/60我都無:64:

都係您多d......:43:
"師傅,我呢個月手緊,可唔可以遲 d 先交呀"
benbenben4213 發表於 14-7-2010 12:17 PM

:77:客氣....只係B仔個人意見啫
我得1/48有......1/60我都無

都係您多d......
Warmblood 發表於 14-7-2010 12:44 PM

你唔係有Weathered 戰斧同Defender咩?:?
你唔係有Weathered 戰斧同Defender咩?
呂品器 發表於 14-7-2010 12:45 PM

:(又係喎......忘記咗tim
又係喎......忘記咗tim
Warmblood 發表於 14-7-2010 12:47 PM

:43:
交學費先...............

正經.....vf-25s 重甲我認為係2009年十大打入冷宮之選
    ...
Warmblood 發表於 14-7-2010 11:33 AM

俾我揀就11B!因為由油塘去土瓜灣都係$4.2!......講笑0者!係咪唔俾呀?:67:

正經,因為佢除左外形瀟洒之外,變形系統又良好,而且個機倉仲係可脫式,拎出黎上色都方便好多!
:65:有無爸打比下意見

買DX VF-25S連甲 定 VF-11B好.....:77:
俾我揀就11B!因為由油塘去土瓜灣都係$4.2!......講笑0者!係咪唔俾呀?

正經,因為佢除 ...
常威 發表於 14-7-2010 12:56

其實我都係鐘意隻 11 多d,略嫌細隻囉

不過 25s 個 fighter mode 真係殺哂,太型了

仲係 15/16 中
有無爸打比下意見

買DX VF-25S連甲 定 VF-11B好.....
Warmblood 發表於 14-7-2010 15:41

又問下 11b 好定 11c 好呢?
身又痕,想入菜,如果 vf-25s 重甲 或 vf-11b 兩者選一,血兄及其他 bro. 會推介入邊隻?
benbenben4213 發表於 14-7-2010 11:27 AM

1000% VF-25S :36:
個人相當喜愛動畫裡面VF-25S個外型;作為一個25S愛好者黎講,明知以玩具計,VF-25S可以話係求X求其,VF-11B係巧奪天工,但一日唔入手25S,一日都比野咬咁。

真係鍾意就去啦!25S唔係你第一件擺係度耐d都會爛既玩具,亦唔係最後一件。玩具既野,最緊要止倒痕架姐!
又問下 11b 好定 11c 好呢?
benbenben4213 發表於 14-7-2010 05:38 PM

11B!灰機型過白機!7me!:67:

另外,如果你買25s,你就好自然會買埋27,我肯___定!
[quote]又係喎......忘記
老人癡呆:55:
11B!灰機型過白機!7me!

另外,如果你買25s,你就好自然會買埋27,我肯___定!
常威 發表於 14-7-2010 05:58 PM

買茜兩隻
[quote]又係喎......忘記
老人癡呆
Panzer 發表於 14-7-2010 06:38 PM

本人絕對認同大大的玩後評價:64: