Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[玩具攝影] VF-1 TV Ver. 完全紀錄 - Fighter 篇(19/06/2011更新,新加藍1D, Angel Bird, VF-X)

頭像被屏蔽
好勁,的確係超級fans。
:73:great post.
Support. :71:
好正呀~~~~~~~:shiny::shiny:
多謝各位 SDF-1兄弟既支持:64:

RTHK 兄及 14爸:多謝你們的指導,已更改了 VF-1S with FAST PACK 的出場話數

呂兄:其實忍得好辛苦。入左,就唔夠錢入 11C,但唔入,又好似唔完美

威哥仔:多謝觀賞,14 兄已代答

常兄:事前功夫真係好多,不過影完後自已都幾有滿足感
精彩...
正!Support :71:
好正呀:D~辛苦你了ching!
想問下大大你個地台係點整架﹖
:$I like your sand paper..........great:$

:64:thanks sharing!!!!!!!!!!!:64:
《第二部份 – 玩野情境照片》

進入第二部份,小弟會將卡通內曾出現的情節,用爛爛的拍照手法及低劣的相 ...
benbenben4213 發表於 11-7-2010 04:57

Very Good, CD-Rom to support BenBenBen ...
想問下大大你個地台係點整架﹖
gundamrx782 發表於 11-7-2010 19:34

gundamrx782 兄你好

其實我個地台都係抄 TD 既師兄的,用料又唔難搵,係要俾 D 時間整囉

用料:

木板 2 塊(吉X島10雞店)

沙紙 5 塊(2蚊張,五金舖)

粗幼雙面膠紙(2-10蚊/卷,文具舖)
I like your sand paper..........great

thanks sharing!!!!!!!!!!!
Warmblood 發表於 11-7-2010 19:51

血兄,多謝你的支持及代答:64:
Very Good, CD-Rom to support BenBenBen ...
Godzima 發表於 11-7-2010 20:01

大師兄,多謝你的支持:64:

上次因要番 PT 所以出唔到黎,希望下次有時間出黎同大家見下面:77:
what a good post! very hot blood!! super support 1/60 series, by the way, i only have FA VF-1J, VF-1D and SSP VF-1S.
:71:x1000000000000
wooh...成隊兵一樣:71: