Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[玩具攝影] VF-1 TV Ver. 完全紀錄 - Fighter 篇(19/06/2011更新,新加藍1D, Angel Bird, VF-X)

血兄,多謝你的支持及代答
benbenben4213 發表於 11-7-2010 11:34 PM

:???????
??????
Warmblood 發表於 12-7-2010 09:30

我既意思係多謝你代答用沙紙做地台既問題:64:
sor, bro
coz of super busy ( happy family long week end (friday - sunday)
miss your new great sharing photo post tim
late reply ,pls dont mind
寫真:shiny::shiny:
all VF-1 photo :$:$
情節 :D:D
1 word
Great !!
大師兄,多謝你的支持

上次因要番 PT 所以出唔到黎,希望下次有時間出黎同大家見下面
benbenben4213 發表於 11-7-2010 11:36 PM
:he::he:coming friday ok ................

RE: VF-1 TV Ver. 不完全紀錄

quote]coming friday ok ................
S20081997 發表於 13-7-2010 01:14 [/quote]

公司週年聚餐,又緣慳一面了:time:
菜王:71:
菜王
OST 發表於 13-7-2010 15:38

OST兄,很久不見了:65:

菜王小弟不敢當:80:

其實仲有好多師兄珍藏多過我,只係他們未有時間或地方影相而已
OST兄,很久不見了

菜王小弟不敢當

其實仲有好多師兄珍藏多過我,只係他們未有時間或地方 ...
benbenben4213 發表於 13-7-2010 05:11 PM

hi, 賓賓賓:65:

食菜呢條路都係好難行, Yamato都真係幾玩野, 跳晒樓o既1/48 angel bird, 去到1/60居然玩限定, 真係吹到啤一聲:76:

其實我幾鍾意angel bird的, 1/48, 長谷川模型, chara盒蛋都各有3架, 諗住有一天可以1號2號3號咁show晒出黎, 真係好似飛行表演咁:$
好正, thanks,

我唔係玩開塞既, 不過都覺隻1/60 VF-1A幾正, 林左兩林, 已經賣晒, 而家仲有錢都好難搵, 天啊~~~
hi, 賓賓賓

食菜呢條路都係好難行, Yamato都真係幾玩野, 跳晒樓o既1/48 angel bird, 去到1/60居然 ...
OST 發表於 13-7-2010 17:30

我無訂 ANGEL BIRD,因覺得唔係好抵。學師兄話齋, 1/48 跌到咁,買佢好過啦

反而訂左 VF-X,因為多左件同真係特別 D
好正, thanks,

我唔係玩開塞既, 不過都覺隻1/60 VF-1A幾正, 林左兩林, 已經賣晒, 而家仲有錢都好難搵, 天 ...
Cappuccino 發表於 13-7-2010 17:50

師兄,你好

如果唔介意款式,其實真係有 D 平價選擇
我既意思係多謝你代答用沙紙做地台既問題
benbenben4213 發表於 12-7-2010 07:19 PM

:65:我碌番先知原來有brother問個地台既問題............我當時只係一睇您post就回....未有留意.....:(

努力出多d菜.....支持您:$
hi, 賓賓賓

食菜呢條路都係好難行, Yamato都真係幾玩野, 跳晒樓o既1/48 angel bird, 去到1/60居然 ...
OST 發表於 13-7-2010 05:30 PM

:80:我都想放棄.....
支持!支持!!:71::71:
我都想放棄.....
Warmblood 發表於 13-7-2010 08:12 PM
:@ :help: