Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 裝著變身分享會精選 vol.18~~~不在乎的變身

老文兄過獎了~~~我都係同 TD GE 師兄學吓嘢咋~~~
好耐無入黎TD啦~~~Kenshiro 兄~~~ 以前鍾 ...
Somebody_Ex 發表於 6-7-2010 01:44 PM

係呀, 近年工作好忙, 晚上都無時間入嚟區吹水了

D SHF 買咗又無時間影, 我諗我最尾一隻SHF出大區post要數返去Kabuto第1版了 :sad:

不過我時不時都有上嚟做CD-ROM呢!

老文兄講得啱, 裝著其實都影到好嘅動作相, SHF 對我嚟講其實擺到好多好自然嘅pose, 不過我有時上TD見D SHF分享嘅動作真係差過玩裝著, 希望大家唔好浪費咗個咁好嘅"波地"啦~!! :shy:

P.S. 又報一報進度:he::he::he:

巳入各限定及通販
Neo Zectroopers x 2
Shadow Zectrooper x 5 ( 多謝北角肥趣最近完了小隊夢:love:)

Heat set
Joker set
Vega form
Zectrooper
係呀, 近年工作好忙, 晚上都無時間入嚟區吹水了

D SHF 買咗又無時間影, 我諗我最 ...
Kenshiro 發表於 9-7-2010 04:31 PM
原來Kenshiro 兄都好貼 SHF 個進度喎~~~:71: 我哋當年啲裝著老人家宜家已經所剩無幾~~~有啲希虛~~~:42: 近來多啲好多年青朋友加入SHF行列~~~佢哋都好熱愛幫啲玩具影相~~~內容各適其式~~~創作劇場~~~新品圖片加報告分享~~~有部份朋友重好有心機落足背景紙同腳架影相添~~~~:43:就算真係影得唔係咁好~~~我都好欣賞佢哋GE熱誠~~~:$
正爆~