Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 裝著變身分享會精選 vol.18~~~不在乎的變身

十卜some大~ 同意木場做faiz既戰鬥表現唔錯, 但意志上我認為乾巧比木場高, 特別係木場會萌生歪念, 而巧 ...
ZIN 發表於 3-7-2010 04:17 AM
多謝ZIN兄支持同俾咗你GE觀後感~~~:)你講咗我會係下一個帖度續寫對乾巧三十八集後GE轉變~~~:DD今次我係想講吓三十八集前乾巧其實好迷失~~~甚至想木場用 Faiz 將自己(Wolf Orphnoch)殺死~~~:o
加速形十卜some大
wing0boy 發表於 3-7-2010 12:10 AM
我要加速FORM
ZION 發表於 3-7-2010 04:09 AM
多謝支持~~~原來真係有咁多朋友鍾意 Axel Form~~~:handshake:
做得最好都係buster mode faiz 用左透明色眼字
可惜欠卒仔rider ..e個裝著就可以有個完美的句號
一文字 發表於 2-7-2010 11:51 PM
Riotrooper 會出埋 SHF 機會幾高~~~但係用限定推出機會亦好高~~~:(
555個故仔真係不錯, 開頭好有追看性, 動作設計又夠特別同有型(e.g.faiz -"fing"手,  kaixa-鬆領口)

p. ...
big9kan 發表於 3-7-2010 03:42 AM
故事同設定都唔錯~~~只係啲當事人好似太休閒啫~~~:DD 俾人追捕又可以開洗衣店生活~~~又可以間唔中去敵人公司度傾吓計~~~背叛咗公司都可以繼續係公司宿舍度住~~~:(
最愛裝著,支持!!!!!!:71:
咁想問吓你話"舊版"係點樣樣架???thx...:77:
最愛裝著,支持!!!!!!
billyab419 發表於 3-7-2010 11:07 AM
多謝支持~~~:)
咁想問吓你話"舊版"係點樣樣架???thx...
老文 發表於 3-7-2010 05:03 PM

老文兄~~~我呢盒咪係舊版囉~~~招牌係用"Kamen Rider 555" ~~~~新版即係無線播 Faiz 嗰時出 GE 再版裝著~~~無再用 555 字眼~~~改用咗日文 Faiz~~~:)

回復 36# Somebody_Ex

我果盒係同大大一樣....但有行貨貼紙,仲有一張"黃色低印住10分"既貼紙...所以都應是行貨來
另外呢隻係我在玩具節用2草買番來的裝著..是全新..開箱時有雪梨紙格住tim架..亦因為佢.我買番晒好多裝著...
用2草買2000日圓既"超合金"真係好開心...當時
回復  Somebody_Ex

我果盒係同大大一樣....但有行貨貼紙,仲有一張"黃色低印住10分"既貼紙...所以 ...
老文 發表於 3-7-2010 10:15 PM
係玩具節平賣嗰隻相信係電視播放時出售GE新招牌港版~~~:)不過當年平賣真係好抵玩~~~我都買多咗一隻做士啤~~~:77:
係度再多謝曾支持本帖的朋友~~~:)
支持~~~~希望快d出shf
多謝支持~~~
係當年黎講~~~有咁多種科技設定真係好新穎~~~到咗今日重有朋友追番啲舊玩具就知 ...
Somebody_Ex 發表於 2-7-2010 10:14 PM

因為咁我先鐘意faiz:$
打打吓條腰帶重成日甩出黎跌落地
Somebody_Ex 發表於 2-7-2010 10:39 PM

faiz佢地係最易甩腰帶既rider:(
十卜Some大大,期待新作~:43::43::43:
因為咁我先鐘意faiz

faiz佢地係最易甩腰帶既rider
hofai 發表於 4-7-2010 05:28 PM
多謝支持~~~個電話同腰帶真係好襯用~~~:(
十卜Some大大,期待新作~
原居民Mk-2 發表於 5-7-2010 01:24 PM
支持~~~~希望快d出shf
officeboy3988 發表於 4-7-2010 03:57 PM
多謝兩位支持~~~:)

somebody兄的擺pose進步了不少呢~!! :):):)

十卜裝著爆脾糸列~!!! Faiz~!!
回復 43# Kenshiro

何謂"識"擺pose...呢d就係好例子..一隻裝著pose擺到近乎shf的水準,當然"影"都好重要...呢張相2樣都做得好好.:71:
比著我就算攞住隻shf,都只會擺到唔知似咩矣:35:
回復  Kenshiro

何謂"識"擺pose...呢d就係好例子..一隻裝著pose擺到近乎shf的水準,當然"影"都好重 ...
老文 發表於 6-7-2010 12:29 PM
老文兄過獎了~~~我都係同 TD GE 師兄學吓嘢咋~~~:(
somebody兄的擺pose進步了不少呢~!!

十卜裝著爆脾糸列~!!! Faiz~!!
Kenshiro 發表於 6-7-2010 10:22 AM
好耐無入黎TD啦~~~Kenshiro 兄~~~:) 以前鍾意擺"家好月圓" Post~~~:( 宜家開始學人擺吓超人 Action Post 同 女女 Post~~~:DD