Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 裝著變身分享會精選 vol.18~~~不在乎的變身

好想要加速ar....:63:
期待shf出accel form:D
十卜some大:71:
十卜
shf如果出accel form, 希望係普通貨
msz006_ver.ka 發表於 2-7-2010 05:46 PM
Axel Form 出 SHF 只係遲早 GE 事~~~不過限定機會幾濃吓~~~:o
我依家先知原來佢支手槍係電話黎........
sam1984111 發表於 2-7-2010 05:32 PM
啊~~~大大你唔知~~~:@唔緊要~~~宜家咪知道囉~~~:(
some 大嘅 post 真係值得大家支持, 又有靚相又有該玩具詳盡介紹, 好睇過雜誌!
Englishman 發表於 2-7-2010 06:32 PM
多謝支持~~~:65:對啲老朋友舊裝著~~~我好少會講件玩具 GE 得失報告~~~反而想吹多啲個人感覺~~~:shy:但我諗係啲相度會滲到啲玩具質素出黎俾各位參考~~~:73:
我依家先知原來佢支手槍係電話黎........
sam1984111 發表於 2-7-2010 05:32 PM
啊~~~大大你唔知~~~:?唔緊要~~~宜家咪知道囉~~~:77:
十卜some大
virtualman 發表於 2-7-2010 07:48 PM
多謝支持~~~:)
高科技
零光 發表於 2-7-2010 06:53 PM
係當年黎講~~~有咁多種科技設定真係好新穎~~~到咗今日重有朋友追番啲舊玩具就知啦~~~:love:
我無睇555
但覺得 rider要拉住咁多伴嘢先變到身
好麻煩好唔熱血 :cool:
我無睇555
但覺得 rider要拉住咁多伴嘢先變到身
好麻煩好唔熱血
八口八口 發表於 2-7-2010 10:25 PM
係呀~~~變身時都幾"呢Hey"吓~~~:shy:有事發生時要打電話返屋企叫人楂車送箱變身用具去現場~~~跟住又要"咩"啲嘢上身~~~再禁掣舉手插部機落腰帶變身~~~:(打打吓條腰帶重成日甩出黎跌落地~~~做佢敵人要好有耐性先有交打:o
做得最好都係buster mode faiz 用左透明色眼字
可惜欠卒仔rider ..e個裝著就可以有個完美的句號:$
加速形:$十卜some大
加速形:$十卜some大
期待shf出accel form
惡魔 發表於 2-7-2010 07:26 PM
好想要加速ar....
怪物et 發表於 2-7-2010 06:54 PM
SHF 加速 Form 如果會出普通貨就當然好啦~~~但我覺得好有限定味道~~~:(
555個故仔真係不錯, 開頭好有追看性, 動作設計又夠特別同有型(e.g.faiz -"fing"手,  kaixa-鬆領口)

p.s. 最想shf出晒d坐騎
我要加速FORM
:43:十卜some大~ 同意木場做faiz既戰鬥表現唔錯, 但意志上我認為乾巧比木場高, 特別係木場會萌生歪念, 而巧沒有:$