Toysdaily 玩具日報

查看: 4622|回復: 22

[分享討論] 大家覺得hottoyz 仲會唔會出avatar?

bluray 都出埋, 雖然年尾會有3d 版blu ray

但熱潮應該無之前咁hit..加上要整此系列有好多技術上問題要處理!
新body=全身藍色, 最好有夜光(太大想頭?) 但呢個body 只用一次...會唔會唔合乎成本效益

身高比平常人高起碼大半, 如果用番普通人比例...有d怪

真係好有難度....不過我都期待既, 睇下佢地點樣突破...
如果俾左咁多錢拎版權, 出就一定會出
但目前 ht 都已經咁多系列出緊, avatar 未睇到時機
實出啦,你放心,你估個版權平架,起碼佢唔會一次過求其放乍相出黎叫你訂,一早講左呢段時間會主打IRONMAN2先,致於BODY完全唔係問題,鐵血戰士都唔係普通BODY,出個新BODY對HT黎講冇難度呀~~
藍色包膠Body Slim ...
實出啦,你放心,你估個版權平架,起碼佢唔會一次過求其放乍相出黎叫你訂,一早講左呢段時間會主打IRONMAN2先,致 ...
fairytales109 發表於 25/6/2010 10:31 AM

:34::71:
1/6人類 ... 12~3" 高, 但 avatar 高人類一大截...咁即係會幾高呀???
自由之翼 發表於 25-6-2010 13:33

:67:中晒
如果要出個位壞蛋將軍, 藍色人會近16".:cool: 肯定係攞命價, 不如出1/8啦
出1/8 我唔會買....{:3_127:}

Hottoys呢隻係咪爛咗尾?!

但有出過lee張相加咗ht icon & coming soon字眼?
如果真係造唔到!瀾尾好過夾硬出。但真的話就好可惜!
頭像被屏蔽
一定會出,等動漫節應該有樣睇
頭像被屏蔽
版一早有,早幾個月Figure王hottoy特集有一張相有睇到,係一比6,好高既(個樣就咁睇我個人有d失望),咩原因而家都未出就真係唔知....