Toysdaily 玩具日報

查看: 9082|回復: 30

今天!! 我真的瘋了!!

原本已經唔想再踩入S.H.F呢條死路  但係真係低檔唔到終極黑古迦既威力  入左兩隻 都係兩魚一草1隻:58:
咁岩又俾我見到FJ幾好價兩魚兩草又殺埋:71:
諗住行多陣就返屋企 點知大件事啦  俾我見到佢 只係三魚找兩雞  難得一見好價 入埋:52:

行行下 醒起仲有隻R魂既再生未搞店  去左煙屎睇  果然又有驚喜  驚見兩魚找兩雞:$

跟住見到我鐘意既冥衣系白羊都係只係兩魚兩草:D  又搞店
就係咁滿載而歸  雖然大出血  不過都好開心  好多都唔洗炒價入手  多謝收看:43:

真係大出血呢:45:
fj熱開始回落了:35:
:71: very gd
咁就义幾嘢啦:44:,不過係樓主心頭好,恭喜哂先:77:!鐘意就梗係要入手啦:35:,唔係咁辛苦打工揾錢為乜:38:!
咁就义幾嘢啦,不過係樓主心頭好,恭喜哂先!鐘意就梗係要入手啦,唔係咁辛苦打工 ...
chanwfm00 發表於 12-6-2010 11:22 PM

X 2!  If u fel happy when u play with your toys, that's worth!  :71:

Carry on! :)
RISING IXA只係3魚找二雞....? 咁正
RISING IXA只係3魚找二雞....? 咁正
恭喜你入得心頭好
我都明明知道SHF係死路一條.
都忍唔住入左終極古迦同FJ.
親身體驗了什麼是自尋死路.
雖然入左咁多:70:  仲係差隻alter既黑色武裝機甲........
Dropping IXA:70:
限定都跌到好似普通版, 普通版又炒炒下上到限定價, 真係自由經濟既威力! :67:
弓起大大入SHF坑!:77:
為什麼Rising IXA的價格能下降到這個地步...:(
我今日都見到Dropping Ixa 298:o
訂3魚6架:sad:
..其實又好難怪...限定無地台...普通有..=-=
我見一度二度都要3魚幾草都唔敢落手  跟住係另一邊見到3魚找兩雞真係唔入唔得
真係有好耐一段時間冇玩shf  佢一路出乜我都唔敢入  因為太多啦:43:
不過入返都係決定  主攻最後型態就算  咁樣冇咁赤:71: