Toysdaily 玩具日報

[詢問] 請問邊到有得賣SD Gundam size display櫃

話說小弟自去年購入第一隻 Legend SD 騎士高達後,自此泥足深陷於此領域,
跟住後來更中埋D-style ge 劇毒,空間已所剩無己。。。

近排更再中多樣 武者烈傳 (光之七人眾果然威力驚人,摩亞屈我更加想雙入><)

如今小弟已經無位到就黎要攬住佢地訓啦:help:

專用黎放SD size display 櫃 係香港咩地方到有得賣?
請各大師兄打救下我!!!:help:
DISPLAY盒就話姐, DISPLAY櫃無話係咪SD GUNDAM SIZE個喎 :(

講開DISPLAY櫃, 好多人推介宜家o既BILLY櫃, 大大可以去望下合唔合用

P.S. 可以過黎小弟個BLOG坐下!
DISPLAY盒就話姐, DISPLAY櫃無話係咪SD GUNDAM SIZE個喎

講開DISPLAY櫃, 好多人推介宜家o既BILLY櫃,  ...
Squall 發表於 14-1-2013 03:27 PM

感謝師兄情報!!!
睇黎師兄都係同道中人,對SD有愛:shiny:
= = 琴晚去睇完Billy 櫃... 好好好貴.....:72: