Toysdaily 玩具日報

查看: 4138|回復: 22

[新聞] 等到了 iphone 4

廣告:
http://www.youtube.com/watch?v=RVIxXBKesvg

唔知 hk 幾時有呢 ... :no:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
聽說香港是第二批發售地區,最快七月。
聽說香港是第二批發售地區,最快七月。
clement3 發表於 8-6-2010 10:57 AM

如果唔洗 跟台 就好了 ... 因為我要 10月 先約滿 :unhappy:
如果唔洗 跟台 就好了 ... 因為我要 10月 先約滿
Vince 發表於 8-6-2010 11:11 AM

睇下邊個台喇...

小櫻用緊SmarTone... 理論上佢會有iPhone 4... 如果嗱翻佢買... 就算有個舊約佢都會俾你開過個... 樹關新約咁樣跟部iPhone通常貴過舊...

小櫻用緊果部SE啱啱供完... 應該可以開過張新約... 依家只係等佢幾時有得賣同埋個Plan點計...

呵呵呵...

小櫻上
睇下邊個台喇...

小櫻用緊SmarTone... 理論上佢會有iPhone 4... 如果嗱翻佢買... 就算有個舊 ...
小櫻 發表於 8-6-2010 11:30 AM

我 pccw ... 如果佢都加入埋 就正 la ... 如果佢冇份 ... 睇黎 10月都要轉去 數記
等你好耐,唔知smartone 有 冇得出呢,我唔想再用3:67:
頭像被屏蔽
聽講要成7K, 好很貴.
bad-aries 發表於 8-6-2010 01:39 PM

七千係水貨喎...

如果到時有行貨... 應該同3GS差唔多... 小櫻預佢淨機價唔應該過5千... 卦...

小櫻上
七千係水貨喎...

如果到時有行貨... 應該同3GS差唔多... 小櫻預佢淨機價唔應該過5千... 卦...

小 ...
小櫻 發表於 8-6-2010 01:50 PM

如果 7k 水貨價 唔算貴 la ... 之前 ipad 都炒到咁上下 ...
如果 行貨 5k 我念只可以買 16gb 版 ... 但係5係應該買大 d 好 d 呢 ... :58:
頭像被屏蔽
如果 7k 水貨價 唔算貴 la ... 之前 ipad 都炒到咁上下 ...
如果 行貨 5k 我念只可以買 16gb 版 ... 但 ...
Vince 發表於 8-6-2010 02:12 PM

响SmarTone睇過3Gs嘅價錢...

32GB... 用$128 Plan嘅話機價$4,480... 斷估新機唔會貴好多卦... 太貴未等下囉...

http://www.smartone-vodafone.com ... e/tchinese/plan.jsp

小櫻上
响SmarTone睇過3Gs嘅價錢...

32GB... 用$128 Plan嘅話機價$4,480... 斷估新機唔會 ...
小櫻 發表於 8-6-2010 02:31 PM

上台真係低好多 ... :71:
話時話,今代和上一代比,變化都幾大,有錢都會買!!
I have got a free Blackberry and no chance to get it.............. :(

Vince, look forward to your report later!  :D
話時話,今代和上一代比,變化都幾大,有錢都會買!!
Lau 發表於 8-6-2010 08:12 PM

請問除了高清視像電話,還多了什麼大變化呢?
Thanks at first!