Toysdaily 玩具日報

查看: 7085|回復: 19

[分享討論] 傳說中的美國隊長戲服造型???

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
感覺有學BATMAN TDK,將緊身衣做到好似軍服,特種部隊戰衣咁樣,
咁成件事就真實感重好多,型.
只係覺得個頭套冇左對天使翼,差少少.
新得來又保持原貌...唔錯
係唔係第一次空降個件
唔中意硬頭盔
I would like to keep red gloves and boots and 天使翼! It is little bit of disappointed
I would like to keep red gloves and boots and 天使翼! It is little bit of disappointed
riderfun 發表於 3-6-2010 10:56 AM

x 2 :45:
我個人好buy嚟套喎, 好貼近Ultimate 個邊既造型
如果所有顏色再沉小小, 效果會好d, 依家太鮮色, 太卡通!!
感覺有學BATMAN TDK,將緊身衣做到好似軍服,特種部隊戰衣咁樣,
咁成件事就真實感重好多,型.
只係覺得個頭套 ...
Toro 發表於 2-6-2010 02:01 PM

跟本就唔係學TDK, 因為Cap本身跟本就係軍人, 當然要似軍服啦
riderfun 發表於 2-6-2010 09:56 PM

其實天使翼我一早都預左會無, 因為太唔真實喇, 雖然我自己都好想有翼
希望"Avengers"時返黎現代, 做返Superhero時, 可以抽象d, 會有返對翼啦
我個人好buy嚟套喎, 好貼近Ultimate 個邊既造型
herolouis800528 發表於 3-6-2010 11:22 AM

x2
都系中意漫画里面件衫果种鳞片感既质感,同埋个头无左两只翼唔系好惯
都系中意漫画里面件衫果种鳞片感既质感,同埋个头无左两只翼唔 ...
太上王 發表於 3-6-2010 12:07 PM

x2~~~:56:
條#帶好柒...
隻翼呢喂!?