Toysdaily 玩具日報

[詢問] Medicom 12吋影月斷臂

要成年不如自己郁手...
我上個月問過代理佢地直頭話太舊日本個邊都話唔整/唔換
要成年不如自己郁手...
我上個月問過代理佢地直頭話太舊日本個邊都話唔整/唔換
kmtang 發表於 1-6-2011 10:11

隻野咁大工程,點會幫你個一隻重新再整丫!
隻野咁大工程,點會幫你個一隻重新再整丫!
布魯士 發表於 1-6-2011 10:23

佢就話好簡單, 好多人都係自己換, 但係我對住件甲我就真係無從入手
頭像被屏蔽
我呢...其實開左d拉打出黎, 基本上都冇拎過...
只係好似大膠咁 display, 所以唔知隻手有冇斷呢:o
好似好多人都係斷左臂喎....我果隻都係咁。我果時都係膽粗粗咁自己落手搞,最後都成功換到,但d甲就被我搞到有少少變左形。宜家都唔會點玩佢啦....
頭像被屏蔽
佢就話好簡單, 好多人都係自己換, 但係我對住件甲我就真係無從入手
kmtang 發表於 1-6-2011 10:50

比d勇氣~~~~~:63:
唔系幸災樂禍,不過見到大家甘樣甘價錢買到甘body真系覺得好彩當時無買,買左系唔開心。不過一路好似都系順住medicom個難body去,爛,再換,覺得好慘。以前玩figure都系因為無時間玩手辦者,點解medicom甘衰唔用好D既料?
其實PVC都可以好耐用架,系唔知figure用個D又出油又爛皮。。。
唔系幸災樂禍,不過見到大家甘樣甘價錢買到甘body真系覺得好彩當時無買,買左系唔開心。不過一路好似都系順 ...
jinroh 發表於 1-6-2011 13:08

新出個兩個body ,用左軟小小既pvc 了

已經無之前咁易爆~~~~
頭像被屏蔽