Toysdaily 玩具日報

[詢問] Medicom 12吋影月斷臂

我都斷左手,比超人幫我整...
但係而家係手腕斷,重要係關節既受力點,痴膠水都唔夠力......
我隻攞左比代理成年都未攞得:53:單都唔見埋:56:雖然話無單都會打電話比我又話一定會整得番不知何年何日會攞得番:70:
我剛剛從朋友手上買左0黎隻影月
除左斷手,裡面0既黑衫重爆晒添
不過由於超低價,我志在買0黎DISPLAY,唔 ...
任俠 發表於 31-5-2011 22:29

爆衫d樣野,就算全新都會~~~~~~所以唔嚴重,平價都玩得過:63:
我都斷左手,比超人幫我整...
但係而家係手腕斷,重要係關節既受力點,痴膠水都唔夠力......
neo.L 發表於 31-5-2011 23:26

你買日板?
聽聞M記D嘢海鮮價錢垃圾質素! 看來所言非虛!:53:
聽聞M記D嘢海鮮價錢垃圾質素! 看來所言非虛!
e夫人 發表於 1-6-2011 00:51

已經得到證實好多年了:38:
已經得到證實好多年了
布魯士 發表於 1-6-2011 12:52 AM

M太公釣魚, 願者上釣.....!! ( 以現時所有影月產品嚟講, 話佢係出得最靚既一隻一D都唔過份, 其實我都好想買番隻, 不過睇完上面咁多位師兄既慘痛經歷後, 我都係怕怕啦! :Q )
M太公釣魚, 願者上釣.....!! ( 以現時所有影月產品嚟講, 話佢係出得最靚既一隻一D都唔過份, 其實 ...
e夫人 發表於 1-6-2011 01:31

換body囉~~~~~~:38:
頭像被屏蔽
換body囉~~~~~~
布魯士 發表於 1-6-2011 01:32 AM

除甲同著甲果下攞命呀嘛! 整爛咗件衫就冇得救嫁啦! :o
頭像被屏蔽
好耐之前都講左m記body好似薯片咁脆,不過總係有人出黎掩個良心,死撐話個body有改進話唔會再爛,唉,呢個世 ...
行街精 發表於 1-6-2011 03:36

講句公道說話,新既body 暫時都無事既:38:
你買日板?
布魯士 發表於 1-6-2011 12:39 AM

我睇係行,但咁耐...咩版都一樣....
(你都係夜鬼??)
花點錢找達人幫你修理, 就當素體是個消耗品, 要玩figure就要有這個心態. 天底下還有東西不會壞的? 即使是雙 ...
零度戰姬 發表於 1-6-2011 01:43 AM

好多大大開盒未玩就爛
點講都唔通:42:
我嗰隻都係開盒拎出嚟至發覺爛...拎咗去整差唔多成年都未有得拎