Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 美版tfa(多圖)

用左2.3.4.5三個個月多d既時間,終於都88,99,
而家等埋黎緊出個d,有冇人見到tfa blackout有得買未@@
今日執出黎點算一下,變形+影相都用左三個幾鍾

先係文哥小隊(我對L CLASS既BULKHEAD極反感,同埋我都唔理比例啦)

跟住就係狂派(星星叫同天毆屬改色,我一向唔喜,所以冇咩藉口比我買多隻)

文vs麥(地球對決,cybertron對決同埋唔合理對決==)

頭腦簡單恐龍派

博派老總+手下

狂派雜角

arcee+垃圾車

仲有個二五仔

唔少得呢架怨念物

megatron:唔好郁*4
[img]http://i94.photobucket.com/albums/l110/junowong28/MEGATRON2.jpg[img]
[img]http://i94.photobucket.com/albums/l110/junowong28/MEGATRON2.jpg[img]
點解呢張show唔到出黎@@?
:handshake: nice collection!!
最近行過見到出左d金屬色的
幾鍾意隻金屬色大黃峰QQ
last [/img] <--- "/"
:71: