Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 變形金剛的前身: Diaclone玩具介紹(I)-正義與敵人篇

回復  WalkerMachine
用不用搵人幫手影相??我有時間WOW!
warxv 發表於 21-4-2010 10:25 AM

我得閒喎!駛唔駛搵助手幫忙呀?:35:

呢盒正呀!估唔到依家仲有機會見到boxart!真係有錢都買唔到!

Takara 同 Revell 出過多款Diaclone模型!後期甚至有近似高達MSV嘅real type 系列!相信係受&#21 ...
WalkerMachine 發表於 21-4-2010 03:27 AM

Walkermachine大佬勁呀!!!砌得好正....
真係好感謝樓主
第一幅Robotbase 愈睇愈覺有印象, 最後至醒起細個時有幸擁有過
又記起呢個係我玩得最耐嘅玩具o 点解?
咪因為嗰D人仔囉,
真係好靚嫁, 咁細個人仔(冇記錯嘅話)腳底有磁石, 企喺控掣室入面好穩嫁
個中央控掣台仲可以轉tim!!
真係好感謝樓主
第一幅Robotbase 愈睇愈覺有印象, 最後至醒起細個時有幸擁有過
又記起呢個係我玩得最耐&# ...
rlb 發表於 22-4-2010 12:38 PM

謝謝大大的支持..
Diaclone最吸引人的地方就係D人仔..
而人仔亦有好多款...家陣就算人仔都好貴,成2、3百蚊隻...:42:
謝謝大大的支持..
Diaclone最吸引人的地方就係D人仔..
而人仔亦有好多款...家陣就算人仔都好貴,成2、 ...
TD玩具老師 發表於 22-4-2010 04:44 PM

What !!!!!! OMG
多謝老師分享 及詳細介紹.
very impressive post!:handshake: