Toysdaily 玩具日報

查看: 8230|回復: 30

[分享討論] DID Battle of Stalingrad 1942 Major Erwin Konig 敵對邊緣 (粗影幾幅)

星期六見出左亦入:43:

My Toy.10042010.1.jpg

My Toy.10042010.2.jpg

粗影幾幅

My Toy.10042010.3.jpg

My Toy.10042010.4.jpg

My Toy.10042010.5.jpg

My Toy.10042010.6.jpg

:80: 另一隻唔知幾時反
Everything looks great except the beard, too much white.....:67:
鬍鬚分界線太明顯, 同白咗d, 近照怪怪地, 意念好但出嚟效果唔自然, 係拍攝問題定實物都係咁??
頭像被屏蔽
哩個有興趣~~:71:  請問大約幾$哩~~ 可以pm我ma? thx~~:77:
如果實物都係咁,購買慾馬上變零,慳返幾舊水!:50:

DID 真的越出越好,成品不斷進步,最明顯是頭雕,雕工及上色用大躍進形容絕不浮誇。

但讚極也要彈兩句,就是某D配件易爛,如某D細少的金屬件,帶扣等...也許這就是精緻的代價。

另上提到鬚根的問題,我覺得實物不是太白,可能是攝影燈光問題。
我都有入,D鬚係重手左,但其他部份做得足,
加番分,收貨:52:
當然係咸魚青菜,最緊要買得開心:77:
都要搵隻DVD出黎睇下D鬚有幾白先:36:
回復 5# lokia

已PM
Everything looks great except the beard, too much white.....
Gretzky99 發表於 12-4-2010 09:57

鬍鬚分界線太明顯, 同白咗d, 近照怪怪地, 意念好但出嚟效果唔自然, 係拍攝問題定實物都係咁??
O-Boy 發表於 12-4-2010 10:03

點解會白成咁... 係攝影問題嗎...?
dogjumpjump 發表於 12-4-2010 11:26

:80: 鬍鬚係白左D, 但係實物無咁白, 係我影得衰:64: 同埋亦嫌cut得太整齊

:? 尋晚又上唔到TD
DID 真的越出越好,成品不斷進步,最明顯是頭雕,雕工及上色用大躍進形容絕不浮誇。

但讚極也要彈兩句, ...
影武者 發表於 13-4-2010 01:33

:80: 帶扣幾精細, 我粗手粗腳, 好驚整爛:44: 我其中一頂帽個章係釘得唔太正中, 不過都無咩所謂
頭像被屏蔽
同意, did真是越做越好, 最近頭雕已近真實,  
鬚根呢下真係有驚喜, 創新!!! 就連龍頭HT都無諗過會咁做, 佢 ...
dogjumpjump 發表於 13-4-2010 09:59 AM

同意, 默默做~~ 係好野唔洗自己吹~~ 都大把人讚~~:71:
請問係邊齣電影,中文叫乜?謝!