Toysdaily 玩具日報

查看: 14609|回復: 69

SHF-G3!(真相!)

今月、緊急発売です!!
今月はギルス だけと思っていたみなさん、すいません。
アナザーアギト、グランドフォームが大好評の中、
仮面ライダーG3 4月24日(土)に緊急発売となります。

本商品は全国のジャスコ玩具取扱店舗での販売になります(一部店舗を除)

其實呢個係小弟4月1日愚人節同大家開既玩笑,對於為此帖所引發的不安或其他後遺症等問題,小弟心表內疚......:64: ........下次再玩過....謝謝!
話你知丫,G4 4月2日緊急限定!!!! >0<
話你知丫,G4 4月2日緊急限定!!!! >0
cliff_tangc 發表於 1-4-2010 10:34 AM

g4一早公佈左幾時出:x
323兄:36:
:36::36:
is coz of 1/4 ?? brother 323 :73:
is coz of 1/4 ?? brother 323
S20081997 發表於 1-4-2010 10:46

I think so,too~~:DD
:66:
:$
/
&#12472;&#12515;&#12473;&#12467;=JUSCO

G3唔受歡迎, 預左唔會一般發售, 不過估唔到又放在JUSCO賣
本書仲有D咩新料?
咩吉之島賣 ? 咁 hk 其他玩具店有無貨 ?  我鍾意 g3 喎
G3... G3-X.... G3 Mild...  which one should I buy if I can only pick up one? :26:

紅藍AGITO最初都係吉之島限定,最後亦在魂Web再版,不過再版都唔係平左好多就真
不過呢排D超人玩具真係炒到風頭火勢,唔會o係呢D高位買貴野,買G3X和Gills玩住先
G3... G3-X.... G3 Mild...  which one should I buy if I can only pick up one?
roundbun 發表於 1-4-2010 11:52

無一隻特別鍾意就緊係買最易入手既G3-X啦
無一隻特別鍾意就緊係買最易入手既G3-X啦
insomniac 發表於 1-4-2010 11:58 AM

g3-X is the final form... right? :77:
And what about G4... how many forms / versions are available?