Toysdaily 玩具日報

SHF-G3!(真相!)

G3, 原來又係限定.....唉:26:
g3-X is the final form... right?
And what about G4... how many forms / versions are availa ...
roundbun 發表於 1-4-2010 12:07 PM

G4得1隻,其實係黑色版本的G3-X,只是頭部的角和肩甲改了款,另加4連火箭炮作武器。
因為只曾在電影內出場一集,相信又是限定了。
又緊急發賣......... 不過好彩G3-X係通販
睇來323兄好successful:he:
G4得1隻,其實係黑色版本的G3-X,只是頭部的角和肩甲改了款,另加4連火箭炮作武器。
因為只曾在電影內 ...
Toro 發表於 1-4-2010 12:13 PM

G4是普通貨, 非限定品

http://www.tamashii.jp/item/item ... 10&hatsubai3=05
g3-X is the final form... right?
And what about G4... how many forms / versions are availa ...
roundbun 發表於 1-4-2010 12:07

我都唔識! 知不過最常見係AGITO, G3-X, GILLS 同 ANOTHER AGITO 企哩一齊, 所以我會買呢幾隻. 全部又係普通貨

Toro 發表於 1-4-2010 12:13

G4 5月出喎. 普通貨黎
睇來323兄好successful
timothy276217 發表於 1-4-2010 12:24 PM

講明先我唔負責ga:66:
我都唔識! 知不過最常見係AGITO, G3-X, GILLS 同 ANOTHER AGITO 企哩一齊, 所以我會買呢幾隻. 全部又係 ...
insomniac 發表於 1-4-2010 12:24 PM

原來係咁,如果G3-X和G4也是普通貨,咁兩隻我都想要喎
頭像被屏蔽
又緊急發賣......... 不過好彩G3-X係通販
Devil_Fudou 發表於 1-4-2010 12:23 PM

頭先睇左Redfish畀我條link
G4、G3-X都係普通大貨,可以買來玩了
我只會買G3-X呢~~
Toro 發表於 1-4-2010 12:13 PM

Thanks for the info, I think G4 is a regular item that will be available in May. :51:
笑死左:66:
323兄大成功:66:

買就買硬架啦
笑死左
323兄大成功
DIEND 發表於 1-4-2010 12:40 PM

OH.原來是愚人節假post,咁唯有祝323大大弄假成真