Toysdaily 玩具日報

查看: 8879|回復: 16

[分享討論] 注意 !! war machine D 電開始漏水,有圖有真相

注意 !! war machine D 電開始漏水,有圖有真相, 請從速更換,否則大鑊 !!

左是新買的 (日本城10蚊10粒), 右面是跟WAR MACHINE 的

上方是拆下來的

中間是新的
HT please 注意質量, 用 stainless steel screw & better QC battery won't cost a lot more !!!!  呢隻 screw 轉一吓立即滑牙 ......... :70: ......  呢D水平真係第一次見.
touchwood d screw 无滑牙,一直拆呢d screw 都用"音"力,扭太快太大力好易奶野
touchwood d screw 无滑牙,一直拆呢d screw 都用"音"力,扭太快太大力好易奶野
炒飯俠 發表於 14-11-2010 04:46 PM

我用一盒5-6枝的迷你羅絲批,用"音"力,都冇問題,
不過,都係唔夠 ironman 3 BD 咁易扭出,
始終買唔到AG9/G9 比心口燈,有都要$15一粒 大家不如報下價同邊一區

葵芳區
AG9/G9  $15 1粒
AG1 $10 10粒
始終買唔到AG9/G9 比心口燈,有都要$15一粒 大家不如報下價同邊一區

葵芳區
AG9/G9  $15 1粒
AG1 $10 1 ...
kingofhero 發表於 14-11-2010 05:57 PM

原來呢的電咁貴ga
回復 6# barrybaby
鴨記5蚊粒ag9
順路可以買埋:36:
我之前都出post 叫大家快d 拎走d  電, d 電甘怏有事, 關唔關 HT 事 ?  :73:
心口d  電點拎走?
I still havn't remove it  now
我仲未開盒...
咁快漏水 , 玩咗都未夠 1 個月!! :*:blame:
回復 8# gekigoke

應該唔關既,系大量生產過程中與樣板輕度出入者,而且呢D出入無論系點都應該系可以接受既,不過你唔滿意甘HT應該都會求其同你講句sorry同"多多包含“。 :34:
回復  gekigoke

應該唔關既,系大量生產過程中與樣板輕度出入者,而且呢D出入無論系點都應該系可 ...
jinroh 發表於 15-11-2010 10:54 AM

電池漏水, 同大量生產過程中與樣板輕度出入有什麼關係?  ^v^
C hing 一定唔會了
哔,仲有无得快d呀:cool:

那些綠色的便是漏水嗎