Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 從今天開始退出玩具界了【愚人节快乐!!請看一樓致歉。。】

Goodbye

無(冇)限期..退出??:43:
1/4..........
只是一個很想得到別人注意和目光的 post 吧 ~
回復 17# 黑色三連敗
對於是不是愚人節的玩意也好,文字中始終流露"著男人的標準",玩玩具就唔算係男人,玩音響,汽車個D先算....

就算佢寫出來玩野亦即是多少受這問題困擾,呢一點無人可以幫到佢的.
又係奇怪,樓主連d玩具都話唔想要,但又煞有介事影張懷舊feel相出來,唔通真係1/4..
如果樓主係認真我就絕對唔同意你講法啦,玩具可以減壓,咁辛苦儲錢點解要放棄呢,大人玩具有咩問題,咩野叫成何體統?我絕對唔會比呢d傳統錯誤思想影響,你可能係呢一刻咁諗,唔通你以前買玩具係錯咩?
抑壓愈大,反抗力愈大!
小心有一日頂唔順狂性大發!追番晒之前忍住唔買o個d玩具!
一次過大大大出血!!情況仲嚴重過之前!
師兄做咩搞成咁呀,唔使咁灰wor!我覺得就算我大過左都照會打機,睇動畫,買玩具。因為呢d係我既興趣,唔使為左別人既眼光面轉變自己wor!
我都曾經有你呢種諗法,想飾演一個眾人眼中的大男人,講車,講單反,玩HIFI,響一堆同事面前得閒UP下自己所 ...
wiswis 發表於 1-4-2010 09:51 AM

係 lor, 人生有幾多個十年? 永遠為左人地 o既睇法做人, 好可悲,
做正常人同玩玩具又無衝突, 無人叫你只玩玩具唔做其他野
無言.......:(
:65:
今日係禺人節...
我唔敢相信:no:
如果大大你是對玩具失去興趣而退出,恭喜你!

但如果你是為了鬥氣(被評拍照拍得不好,貼沒有上精華區),我覺得你還是很幼稚…

希望你是前者
:50:
我都覺得係愚人節作品
呂品器 發表於 1-4-2010 08:20 AM

x 2 :DD :DD