Toysdaily 玩具日報

查看: 6248|回復: 31

Macross Frontier 一番賞又黎喇 ! B C 賞

CAUSEWAY BAY SHIP SHIP ONLY REMAIN
B >$85X
C >$78X
:oh:
:68:
頭像被屏蔽
謝師兄報價..:64:
金:44:
ha? what a 拂ing price :53:
這些可能是飛機貨故售價比較高,月尾有船貨。價錢應該會有所調節,感謝大大的情報^^
最好有得抽啦,散買好無feel:45:
THANKS FOR INFORMATION!
最好有得抽啦,散買好無feel
bananaman 發表於 13-3-2010 08:54 PM

但有時抽到肉都痛都唔中想要既野, 好灰....
兩日前經過, C賞好像加了一蟹...
如樓上有c hing所言, 頭等籤還是自己去抽比較好.
雖然很想要, 但三隻figure其實只是稍加upgrade的遊樂場景品質素. 要是需要花上七, 八魚那麼多, 倒不如買megahouse等品牌的出品比較實際.

當然價格若果是二, 三魚的話, 相信很多人還是很樂意抱回家的XD
兩日前經過, C賞好像加了一蟹...
如樓上有c hing所言, 頭等籤還是自己去抽比較好.
雖然很想要, 但三隻fig ...
手榴蛋包飯 發表於 16-3-2010 10:46 AM

質素固然係MH較佳...  但都唔止係稍為upgrade既景品...  係極度upgrade

我都有MH既Sheryl同Ranka... 隻隻都好靚,但個人覺得唔夠似樣..  尤其係娘娘蘭卡

除左手工,神髓都好重要...  一番賞暫時都做得好好 :64:
質素固然係MH較佳...  但都唔止係稍為upgrade既景品...  係極度upgrade

我都有MH既Sheryl同Ranka... ...
呂品器 發表於 16-3-2010 12:26 PM
:71:support !!
咁叉貴一隻...
不如成set一番賞買好過...:45:

話時話,成set要幾銀?
回復 13# S20081997

S~~~大件事~~原來一箱裡面只有一隻G賞SP,我訂果度返得一箱,咁我套咪即係欠一隻SP:no: