Toysdaily 玩具日報

查看: 8619|回復: 29

[個人收藏] Macross Frontier 一番賞又黎喇!先行幾幅相

等左咁耐,終於手入!

Set野有兩隻SP,係G賞度:

Valkyrie Sheryl

Black Bunny Ranka
個stand有公仔架!靚:73:

E賞:好多人吼住既Monster...  多對眼就perfect :$  但已經好好

正面:

我買舊果隻25S gerwalk就係為左佢會出25S battroid:handshake:

上色就求其左d...  好明題唔係ABC賞QC...
25F!唔會買DX,有呢隻當擁有Tornado裝算:(

A B C 賞...   一定要影靚d先post...  但可以講句...  實物比之前web上面睇既相靚

本來上星期都擔心今次一番Macross 跌watt...  但原來冇事!依然咁正 :$
:64: 請快d post A賞 ........

心急人上:64:
:73:waiting for the A,B,C.........
請快d post A賞 ........

心急人上
Warmblood 發表於 11-3-2010 09:10 AM

細佬一定盡快...  要等老虎唔響鼠先有得影...

但細佬同BA巴打一致認為A賞最靚...

又但係...  我覺得今次C賞都靚過上隻C賞...  B賞非常墜手,色水同面相都好過網上既相... :love:

MF一番fans上 :64:
Hope can draw in HK....................
Hope can draw in HK....................
cybaster 發表於 11-3-2010 10:32 AM

有巴打尋晚抽過...  小弟唔知詳情...  但香港係有得抽既 :64:

擒晚係旺角姑注見到有幾位人兄狠抽,才羅左成搭一百蚊出黎:50: ...我都想快的睇靚相:73: ,唔知呂兄(A賞)幾錢入手...
小弟成set買 :(

地獄黑仔王...  我諗我有本事抽廿個杯:o
一陣收工去囉E賞 :43:
弓起 Brother Lui !!!!:77:
好想要monster同25s battroid:$
正喔...:43:
please take more photos of the Monster, baby!!
:handshake:
大大!!很...........很捧吶!!!!!!!
在下也跟頗熟的玩具店訂了一套,今天去問問老闆才知道咱訂的是船貨。咱直接跟他說咱很心急可不可以快一點吶,他說他也急著沒辦法丫。
大大快映多點圖,讓在下望梅止渴一下。- -+
前幾天在一發發看到有得抽獎,本想試一下手氣。但被朋友拉走了(他知道咱已經訂了一套),今天已經沒得抽了。
想請問大大訂回來貴嗎??