Toysdaily 玩具日報

查看: 11176|回復: 48

Macross Frontier - Bandai 1/60 DX Chogokin 買還是不買

頭像被屏蔽
I've got both, FA25S is a little better than 25F fastpack, check here for more details!
不懂打中文也不打緊... 英文也會有人明...

最好兩台都買... 但如果只能買一台小櫻會揀Alto機... 只因他是主角嘛...

純個人意見...

呵呵呵...

小櫻上...

P.S. Google翻譯蠻算準呢...
頭像被屏蔽
I have only bought 2 DX and I love them
VF25S FA and VF27
不買啦~~~~~~~
I like vf-25s more:)
緊係VF-25S Armored Messiah Valkyrie Ozma Custom

主角太多 ver~~
鍾意咪兩隻入哂囉!

話就話個模一樣,但睇落又確係唔同feel
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
This one can pass, won't buy it
我認為樓主想玩齊兩套PARTS 的話 以上兩款是必須的...
我也是由這個原因買了兩款...25G & 25S
另外...我覺得 DX合金版 FIGHTER MODE 才是精髓所在...
我認為樓主想玩齊兩套PARTS 的話 以上兩款是必須的...
我也是由這個原因買了兩款...25G & 25S
另外...我覺 ...
FLANKER 發表於 5-3-2010 09:53 PM

絕對認同 我也是只DISPLAY FIGHTER MODE

家人也支持,還說好有形 !
If u can afford 1 only, VF-25F is my choice!  Good luck pal~  :)