Toysdaily 玩具日報

查看: 5261|回復: 12

超裝再造----空我+ HT & TTL BODY

之前曾更換DRAGON BODY給空我,但效果不太理想,現在常試用TTL和HT SILM BODY, 且看效果如何.

HT SLIM BODY+自縫皮衣

TTL 3.0 + 自縫皮衣

TTL 2.0 + 自縫皮衣(皮衣活動能力足以令它做出RIDER KICK)

第一位出場: 空我MIGHTY FORM + HT SLIM BODY

第二位出場: 空我TITAN FORM + TTL 3.0 BODY

第三位出場: 空我PEGASUS FORM + TTL 2.0 BODY

大合照(現在只欠DRAGON FORM)

多謝欣賞
Good:71:
古典好物:73:
:77: TTL係乜野body?我一套4隻都未改!
好掂:71:
D 衫我整嘅, 試吓用呢隻料會好D,

TTL係乜野body?我一套4隻都未改!
麥師 發表於 2-3-2010 06:45 PM

TTL應該是大陸制作素體, 在旺角可找得到.
katoki.e 發表於 3-3-2010 12:01 AM

啞色皮料嗎? 遲些找來試試看.
katoki.e 發表於 3-3-2010 12:01 AM

很貼身~~ 好手工~~:71:
brother,
Very nice!
this cloth can buy in Hong Kong? Where should I go? pls advice.

Btw, what head is the Black Gold Kuga?
回復 6# katoki.e

甘你依隻質地邊度可以買到
同有冇彈性????thx
[quote]回復  katoki.e

甘你依隻質地邊度可以買到 <===深水埔
同有冇彈性????<=== 有
brother,
Very nice!
this cloth can buy in Hong Kong? Where should I go? pls advice.

Btw, what h ...
riderfan 發表於 12-3-2010 02:51 PM

pls read P.M.