Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] HCM Pro 我的馬莎 (手機傷眼圖><)

小弟做CD-ROM都做得內啦, 係時候要分享一下:43:
睇見各大大分享HCM Pro,我都忍唔住了
(PS: 個人意見, 宜加D暈小弟真係睇唔上眼, 都唔明點解可以膠成..."點解好地地的HCM Pro 要CUT, 要絕跡, 要成回憶; 膠暈就可以魂SHOP, 可以限定, 可以賣到咁貴!":blame:
入番正題, 都儲左佢地好內家啦.....登登登登...同大家介紹
"馬莎之單眼五子"

最有價值都係隻紅大魔! 出面賣的都係電鍍版, 但我呢隻原色係小弟想當年係電擊HOBBY抽番來家:handshake:

同場加映, 完全自護號! 真正"單眼六子"...齊件

:77::77:多謝大家收看, 手機傷眼圖不便之處敬請原諒...

之後會追加我的啊寶,因為怨念物已入:D

知唔知我係邊個???:77::77::77:
Support HCM Pro! :71:

最尾果隻係百式?
HCM Pro 係我最中意的高達系列
沒有之一!