Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 新年第一碟雞......肋~IRON MAN BD ver.~

回覆 16# 大舊金

如果冇mark III舊版,都係要啦!
頭像被屏蔽
"對稱舊化".......................果真一絕:DD
太貴 pass~~~~~~~~~~:79:
影得好鮮色吓,實物係咪都咁鮮色??:45:
對稱舊化係因為機印, 唔係手油.
其實這個 body唔做舊化會好靚仔, 現在浪費了這個新設計, 希望將來有靚仔版 ...
skyline34 發表於 18-2-2010 09:56 AM

大量生產...同時要keep到每一隻效果接近...一定係機印...唔會手油....
但白痴都唔會將花痕設計定成左右一樣或鏡面對稱的....
HT此舉簡直不知所謂....
大量生產...同時要keep到每一隻效果接近...一定係機印...唔會手油....
但白痴都唔會將花痕設計定成左右 ...
MAX 發表於 18-2-2010 13:31

冇錯呀,做幾千隻,點可能一隻一隻手油呢
最終佢用機印唔係因為水準控制,只係想控制成本
開多個模,一左一右兩個之麻,到頭來都係因為想慳
唔知會唔會出冇 battle damage 版本呢? or DX Version? 如果有, 一定好過lee隻.
經過今次, 可以知道 damage version 多數出事.
:71:雖然件玩具麻麻地, good report
舊化唔靚唔緊要, 因為要量產,
但真係冇可能左右一樣, 係人都知la, 現在太假, 有d好笑,
所以可以的話, ht下次做舊化應該左右不同 or 不规则.
而家好想抺走d所謂舊化, 變成靚仔版玩, 仲開心.
食屎啦ht.............

上年9月訂到而家, 等左差唔多半年, 因為之前冇入II同III, 呢隻無奈都會接受. 下次一定唔會再訂.
頭像被屏蔽
151615161516.....:56: