Toysdaily 玩具日報

[分享討論] ht Ironman 戰損版店頭實物

金金......
玩具toy 發表於 18-2-2010 23:12

:67:其實個設計我好滿意!但隻色同d舊使化我真係頂唔順!d舊化似足龍柒條友自已畫果d蛇仔舊化裂痕!最攪野就係手同腳左右舊化境然係一樣!問你死未!都係拉打合我口味d:34:
好彩我落左200訂姐......都唔知買唔買好...
天日都係死出去睇下實物先
danny_chan 發表於 18-2-2010 11:18 PM

買la....取貨先, 唔好唔要$200,
我見好多人取貨, 冇見人退錢, 但個個都要全新連咭通外箱都唔開唔check, 就咁走.
買la....取貨先, 唔好唔要$200,
我見好多人取貨, 冇見人退錢, 但個個都要全新連咭通外箱都唔開唔check ...
skyline34 發表於 19-2-2010 09:41

:67: 要唔要貨留比佢本人決定應該會比較好d

:66:你唔好再吹大d~~以香港人性格~~睇住全新開箱比佢佢都要開黎check下架啦~我下午退錢果時~~已經有幾個係到驗緊屍
禽日去T.Hunter睇實物, d 舊化確係好唔掂, 尤其銀色花痕太 soild 了...
結論係好過鞋之寶 but below HT standard. 並非挑剔的說!
要唔要貨留比佢本人決定應該會比較好d

你唔好再吹大d~~以香港人性格~~睇住全新開箱比佢 ...
大舊金 發表於 19-2-2010 01:18 PM

真係睇住全新連咭通外箱都唔開唔check, 唔信, 你可問其他大大, 因為我都係咁, 可能未知自己 keep 唔 keep, 又想/可能放番出去, 所以唔開住 lor....明嗎?
拎上手睇過之後我退左訂~~之後過超人訂左黑綠W同龍騎
大舊金 發表於 18-2-2010 08:37 PM

:50:金兄訂黑龍騎?好貴wor!
唔好唔要張單wor....可以退錢的唔好浪費....拿錢做善事都好...