Toysdaily 玩具日報

[分享討論] ht Ironman 戰損版店頭實物

頭像被屏蔽
如果真係要執返D色,消光幫助不大,我估係要用銀/黑色做乾掃
HT應該唔係起貨先知,$1250貨價做唔到貨辦既舊 ...
K66 發表於 16-2-2010 04:17 AM

貨辦既舊化效果 + 新頭雕 = 起碼要賣 HK $1,500 先回本

$1250 貨價相信要蝕本 :79:

難怪, 難怪....  :44:  

回復 15# 七夜志貴
初五先開始退訂wow
回復 18# Lcw

跟本就係用, 0.5mm, marker 油上去, 花"行" 筆 尾....係圓形
跟本係為了save  cos t
貨辦既舊化效果 + 新頭雕 = 起碼要賣 HK $1,500 先回本

$1250 貨價相信要蝕本  

難怪,  ...
Gretzky99 發表於 16-2-2010 09:28 AM

呢d 係ht 自己錯誤估計, 與大家無關, 頭/面罩/件甲及顏色都有好大問題, 一定退錢, 我唔會再同HT 訂野, 政府都出了個廣告,叫大家唔好  預繳  費用  ...hahahahahahahaha
呢d 係ht 自己錯誤估計, 與大家無關, 頭/面罩/件甲及顏色都有好大問題, 一定退錢, 我唔會再同HT 訂野,  ...
gekigoke 發表於 16-2-2010 09:48 AM

第一次做裝甲戰損, 難免估計錯誤 :80:

不過既然是一個貴價玩具, 何必將貨就價? :42:  
右手可以伸出黎果塊盾又細又假既:36:?

(movie畫面)
講開隻灰版都有舊化喎,好似無咁差添
講開隻灰版都有舊化喎,好似無咁差添
whitedol 發表於 16-2-2010 12:23 PM

其實嗰隻灰版d 舊化都係用銀色畫上去架咋:(:(:(
其實嗰隻灰版d 舊化都係用銀色畫上去架咋
ilovetoys 發表於 16-2-2010 12:26 PM

:(:(:(
初4即刻去睇下....

1.jpg    2.jpg

完全兩回事
呢d 係ht 自己錯誤估計, 與大家無關, 頭/面罩/件甲及顏色都有好大問題, 一定退錢, 我唔會再同HT 訂野,  ...
gekigoke 發表於 16-2-2010 09:48 AM

http://www.youtube.com/watch?v=2VknxwwAWmo
初4即刻去睇下....
barrybaby 發表於 16-2-2010 12:37 PM

初4叫人取貨, 做白老鼠, 唔知有冇老鼠去, 可能10%左右, 不過取了貨可上黎報告.
但我地初5會去 support 退錢先. (請注意, 係初5先有得退錢, 初4係冇), 唔得閒就打後去 support:
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-121296-3-1.html
初4叫人取貨, 做白老鼠, 唔知有冇老鼠去, 可能10%左右, 不過取了貨可上黎報告.
但我地初5會去 support ...
skyline34 發表於 16-2-2010 14:59

之前呢度所有人都係發表自己意見,而唔會呼籲人地買/退錢
我唔係咁讚成你咁樣做,但冇權阻止你
不過建議你自己開post收集人數,唔好搞人個post。