Toysdaily 玩具日報

[分享討論] ht Ironman 戰損版店頭實物

頭像被屏蔽
開左燈再影你會更失望......
其實有砌開模型都應該知......戰損效果邊係咁架......
宜家隻野唔做舊化 ...
shiine 發表於 15-2-2010 11:56 PM

唔似舊化,似比d百厭細路用銀色筆塗鴉:80:
頭像被屏蔽
其實我諗佢地都有好大既限制,因為每一個detail位都肯定要美國批左至可以造出黎,到左而家呢個階段HT就算聽到我地既意見,睇怕都無乜可能去執返近乎"完美",只怪佢地既"團隊"係商討階段無諗到以上既種種量產時所出現既情況.....

btw, 我好鐘意佢地用"團隊"呢個名稱,好似同人哂馬咁。吾知佢地個團隊係指坐office果班,定係計埋大陸廠入面既一班民工呢?:34:
其實我諗佢地都有好大既限制,因為每一個detail位都肯定要美國批左至可以造出黎,到左而家呢個階段HT就算聽 ...
pingpung 發表於 16-2-2010 12:24 AM

其實係 鋪頭個班-sales團隊:34:
:36:個頭真係唔得

同官圖真係差得遠.............
呢隻係畫花版/塗鴉版
基本上如果選擇收貨, 舊頭雕, 花頭罩同胸甲可以掉得, 裝返無花頭同少花胸甲上去會好好多......
當然有 ...
shiine 發表於 16-2-2010 12:22 AM

都有咁唸過,但用冇花頭同少花胸甲既話,個感覺好似好怪
即係個頭就乾乾淨淨,個身同手脚就花到鬼五馬六咁
咁我玩番之前隻MK3好過,所以決定退返錢
頭雕唔同左, 損傷花紋差到冇朋友, 好過份!!!
而家呢隻究竟想點呀!!!真係退訂算把啦~:blame:
退訂:53:
基本上如果選擇收貨, 舊頭雕, 花頭罩同胸甲可以掉得, 裝返無花頭同少花胸甲上去會好好多......
當然有 ...
shiine 發表於 16-2-2010 12:22 AM

個背對 display 個半身像仲係舊野??
如果係咁,隻紅色如果大分別未好覺眼??
頭像被屏蔽

如果真係要執返D色,消光幫助不大,我估係要用銀/黑色做乾掃
HT應該唔係起貨先知,$1250貨價做唔到貨辦既舊化效果,
喂你早響呀,1600隻灰版都有人買,我情願呢隻BD ver.再賣貴D,都唔要半筒水舊化喎...

你既作品如果有心機做,再貴我都肯買。