Toysdaily 玩具日報

[分享討論] ht Ironman 戰損版店頭實物

順手影幾張相bor~hahhah~~~~~~~thx
barrybaby 發表於 16-2-2010 10:37 PM

我都希望有拎既師兄可以影張相分享下
我都希望有拎既師兄可以影張相分享下
whitedol 發表於 17-2-2010 00:00

x2

希望再睇得清楚d先再決定要唔要
若係有大大有實物
真係希望能給大家參考一下
到底最終final係那種 頭雕 跟 戰損塗裝:36:

小弟今日約5時到過HT, 有約10人排隊取貨, 另有3名疑似職員(非平時的SALES) 手拾MK III DB 介紹身體各機關及解答顧客疑問;
小弟用手電影了相, 但相質素一般, 故各大大可參考其他有實物在手的POST!
回復 65# roystoy
今日尼個鐘數我都行過,你講果個疑似職員,可能係老細喎~~~~~:P
回復 66# gulu7

小弟見識淺, 大大所講可能係老細, 係咪矮矮地載黑框眼鏡果個?:?
我今晚都行過,好多人排隊拎,其實都好多人想要既,不過今日見過實物...唉...
:unhappy:要......唔要......要......唔要......要......唔要......要......唔要......要......唔要......要......唔要......要......唔要......要......唔要......要......唔要......
頭像被屏蔽
今日先可以畀退錢  尋日梗係冇人退錢啦  Howard 哥老闆係到  會唔會畀成班人黎投訴o既場面出現  攪亂曬個 p ...
Artoo 發表於 18-2-2010 11:54 AM

:34:
又放毒~~~~~~~~~~
失望:ice:
:67:拎上手睇過之後我退左訂~~之後過超人訂左黑綠W同龍騎
拎上手睇過之後我退左訂~~之後過超人訂左黑綠W同龍騎
大舊金 發表於 18-2-2010 08:37 PM

金金......:$
睇怕呢次都損害左好多Professional Fans對HT嘅信心:42: