Toysdaily 玩具日報

查看: 22389|回復: 15

[玩具報告] 大阪之旅.....

[血拼DEN DEN TOWN]

用左一個下午時間+一晚回馬槍shopping.....

主要又係sic + 神話 + revoltec:

sic古加同神話天雄星都係中古物..... 見香港冇乜好價, 入左先算~~

sic牙王可能仲貴過香港.... 都要5500 yen .....

revoltec 就等於香港一出o既正價再平少少咁啦...

唔算平好多..... 不過都錯過左d 好想今次去買o既野..... :63: 第一日去見到冇買, 再去就買唔番..... :31:

anyway, 我 sic 電王4鬼同冥衣大軍齊人了~~~ yeah~~ :)
:71:
very good~~
頭像被屏蔽
上次我係京都買sic47好平:)
:77:正呀, 恭喜入到好物...
上次我係京都買sic47好平
越前龍馬 發表於 13-2-2010 09:46 PM

我今次sic47 個價都ok~~ 未開封中古物.... 4200yen~~
謝謝各兄弟~~

要買好野, 有時間真係要勤力走多轉.... 第一次去"hero" 間店revoltec 冇哂"六爪"政宗.... 第二晚再睇..... 就有貨.... 3000yen 一對即入 :43:
謝謝各兄弟~~

要買好野, 有時間真係要勤力走多轉.... 第一次去"hero" 間店revoltec 冇哂"六爪"政宗....  ...
goldwater 發表於 13-2-2010 10:21 PM

:77:恭喜大大, 入到心水+抵玩野!  真係有時間真係走多轉, 有時無貨變有貨, 正價有減價(但亦會減價變加番價..哈), 小弟上次大阪自由行一有空檔便行, 上述3個情況都遇過:54:
我上個月都去佐den den town,DECADE底玩啦:66:
回復 12# 呀樂
decade 都ok啦...... 唔係平得好多咋..... 你又入左decade? 咩水位呢?

兄弟你又入左咩好野呢?

我個次見到到應該3魚找1
我宜家都重係日本,haha重未番黎-v-''

回復 14# 呀樂

噢... 我要3又4分之一魚...... :(

留咁耐, 比我實破財......

唉, 搵唔到sic kabuto 呢......:time: