Toysdaily 玩具日報

查看: 7918|回復: 14

[分享討論] 2010年7月大阪遊收獲!

今次已經係第4年去大阪,水紙由第一年6.5去到今年8.7,本來冇乜期望有平嘢執,但如果大家有耐性,總會揾倒啲平貨!我嘅favourite始終都係龍珠物品,好去片!
1.呢對Mini Figures已經第2次買,咁耐係香港比較少見!

2.主力產品-龍珠大蛋!

大合照

總結一句,如果唔抱任何期望去Den Den Town 反而有驚喜!聽人講好多時大阪買玩具仲平過東京 !!
我都好想買你個d 龍珠蛋.................:56:
U seems a SRWOG fans, congratulation for you bargain purchase!!
幾時先有機會飛一次日本..............
我覺得大阪 正過 秋葉原  多野行d
好羨慕{:3_144:}
果然厲害呀, 係唔係super position呀?
上年年中去既時候, 係den den town真係好努力下都冇麥收穫, 反而係yodabashi同kiddy land掃到d好野。
:77:
Super Position 啲嘢好貴吓!啲龍珠我喺 Yellow Submarine買嘅!奇怪的是已往 Yellow Submarine啲嘢都好貴,但今年其中一間啲貨大清貨減價!
very good~~
我都想去...:55:
at least i will go to japan 1 time in my life
if can go to japan once at month i will very happy!
UNIFIVE既龍珠真係超正
講起又想再去:63: