Toysdaily 玩具日報

查看: 10749|回復: 16

[分享討論] 日本大阪玩具新品一報

唔講咁多....首先今日收穫:35:

只報我想買個D
Alter 武裝機甲 1比100 LINEBARREL Full Action Model (新出21800yen) <-- 好正,好大盒過兩日去老秋睇下有冇得再平D..
大積卡合金(14500yen) <--大阪價,忍手冇買
jojo超可動隻world 貴到PK(原色) 要9000~10000 yen
隻白金之星(sp ver.) 又唔太貴..6500yen. 但忍手冇買..想去睇下先
武裝戰線 12" 坊屋春道 (sp.ver)  3000 yen < XXD冇買到 ..現在好想買(因為我唔想老婆等)

現在洗澡..陣間再report
請問入手果d又幾多錢??
大積卡合金(14500yen) <--大阪價,忍手冇買
我0岩0岩上個月尾去完大阪黎,你個價我初頭見以為好低,點知轉個頭星期日返去再睇變0左9990yen,如果老友你仲會住0係個邊幾日記住星期日去多趟話唔定會有平0野執!另外如果去開0個間"最強買取"同"volks"記住show passport可以有tax refund不過當然要買夠10000yen!
9990 yen。。。。不是吧!?
去日本買玩具真是賞心樂事; 祝樓主在日本繼續瘋狂掃玩具.....記住將戰利品繼續post分享:77:
老婆:D:D:77::77:
den den town, nice
唔講咁多....首先今日收穫
只報我想買個D
Alter 武裝機甲 1比100 LINEBARREL Full Action Mo ...
滴滴仔 發表於 8-6-2010 10:05 PM

請問大阪邊度多食玩, especially 戰隊食玩, 賣? 謝...
滴兄~~~旅行都posted野上黎~~~服了您 :( 見好價就買啦~~~俾人買左就慘啦~~~:he:
你沖左成晚涼,到依家仲唔出黎呀?皮都甩啦!:67:
very good, buy more~~
我而家多算都放低老婆係心齋穚, 我自已行den den down, 之後先番心齋穚會合, 咁大家都有時間睇自已野:34:

另外滴兄如有時間可去神戶行一轉, 可能會有意外收穫o
請問入手果d又幾多錢??
無名老先生 發表於 8-6-2010 10:07 PM

唔係話好平...
den o SIC 6500 yen
law but 2000 yen
各位~~td 超慢...唔reply 晒la:64:
中野收穫(b4 d ching 講得對中野真係冇野買..同又見到懷古老闆入貨

明天..要大戰老秋...希望有好野la
回復 14# 滴滴仔

期待老秋戰利品:77: