Toysdaily 玩具日報

查看: 8229|回復: 16

[分享討論] 日本大阪行小入(附加情意結的1J收藏)

其實同老婆去,預o左無得買o野,但在大人安排下去o左難波一間玩具店,間鋪有新品同二手玩具,我就入o左兩件都係二手o野,不過個價都OK,而且都新淨

1/48 Macross 1J 4980 yen,約四魚一蟹多dd 港銀,Macross 1J 我o既情意結,其實我已經有一隻1/48 1J連重甲,但這次見到這一隻1J TV Ver.輕甲,而個價仲…,無辦法,雖然無盒無包裝,都照入!

魔動王 二手-2800 yen,約二魚三花蟹港銀
其實想買佢陪隻蘿白魂龍神丸好耐,但好少見,而家有緣買到,好開心!
其實仲隻Fireball合金魂想入(2980 yen),但即時無入,之後已經比人買o左 T T
有時無盒野仲好..可以喪玩..喪display..亦唔阻地方...好野一件:71:
Fireball合金魂想入(2980 yen)真係好平
回復 1# ginnytyson

兩件玩具都似乎挺完好無缺的呢~
地隱俠想要在香港找到真的愈來愈難了.
Fireball合金魂想入(2980 yen)真係好平
fourson 發表於 30-4-2010 11:19 AM

可惜買唔到呢TT,唯有再玩住隻扭蛋先啦!
回復 5# ginnytyson

呢d價真係分分鐘今生不再
:77::77::71:
:74::love:
回復  ginnytyson

兩件玩具都似乎挺完好無缺的呢~
地隱俠想要在香港找到真的愈來愈難了.
手榴蛋包飯 發表於 30-4-2010 11:20 AM

其實都OK新淨!學你話最緊要齊件
恭喜大大以底價入手!!
fireball 買唔到真係好可惜, 因為個價錢好正:79:
1J 係1:48 定1:60? 1:60 香港好似仲平少少喎
其實同老婆去,預o左無得買o野,但在大人安排下去o左難波一間玩具店,間鋪有新品同二手玩具,我就入o左兩件 ...
ginnytyson 發表於 30-4-2010 11:04 AM

情意結附圖:我之前POST的1 J收藏
回復 11# sdmiracle

係1/48連SSP
回復 12# ginnytyson

勁:71:
1/48 Super 1J已經好少見了...  呢個價,淨買Super Parts都值 :71:

(正常TV色 Super Parts只有買呢個set先有!冇得散買,冇第二款有)