Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 戰士高廸安

如果可以有個基地做限定就perfect ~~~  

好野黎ge:$
出到咁我覺得已經好好..價錢平,有錢淨真係想入番隻..

P.S發勞鬆講一句,若果呢隻玩具,只係轉左個bandai l ...
verywai 發表於 12-2-2010 10:21

平心而論就真係未有魂級水準,但如果改做YAMATO或者WAVE出,一定冇咁多人指手畫腳

op大家就聽得多啦!粵語片尾歌大家又記唔記得呢?
http://www.youtube.com/watch?v=j ... ure=player_embedded
常威 發表於 12-2-2010 13:14

哇...呢三張圖...俾起隻玩具緊加毒呀...型到爆炸..!!!
回復 30# 黑色三連敗
其實我希望大家都可以有唔同角度去睇每一件 玩具, 所以基本上 report 係越多越好的 ...
話時話, 雖然我係睇 放學icu 大既 (:45:) ... 但我知到 tvb 係 80年代頭 先播 高迪安 的 ... 所以80頭的大大 ... 其實應該有小小記憶的 !!
回復 35# verywai

d相真係好正..... 可惜玩具細個隻機械人側面真係唔似幅相...反而Popy仲似...
如果可以有個基地做限定就perfect ~~~  

好野黎ge
hehemimi 發表於 12-2-2010 01:04 PM

基地攻防戰~~~當時好緊張 :$

常威 發表於 12-2-2010 01:14 PM

係老餅網第一次見已經好震撼 ~~~ :handshake:

op大家就聽得多啦!粵語片尾歌大家又記唔記得呢?
常威 發表於 12-2-2010 01:16 PM

緊係記得啦 ~~~ :D

哇...呢三張圖...俾起隻玩具緊加毒呀...型到爆炸..!!!
verywai 發表於 12-2-2010 01:18 PM

更係毒~~~因為3張dvd加埋仲貴過呢隻合金 :unhappy:

回復  黑色三連敗
其實我希望大家都可以有唔同角度去睇每一件 玩具, 所以基本上 report 係越多越好的 ... ...
Vince 發表於 12-2-2010 01:35 PM

咁您快d出個report啦~~~趁新年假 :p

icu∼∼∼:what: 我係睇430彊屍星同彊屍基大既∼∼∼:! 雖然睇過,不過我已經冇晒d記憶啦∼∼∼:no:

話時話∼∼∼新年快樂先 :77:
回復  verywai

d相真係好正..... 可惜玩具細個隻機械人側面真係唔似幅相...反而Popy仲似...
albegas 發表於 12-2-2010 01:57 PM

ok la :)
想問大大今次QC 你點評分? 我都有買開CM's 既合金, 老實講只係得獅人鳳限定ok, 其他唔係關節鬆就係上色差, 呢隻又點呢? 最好就影多D 相啦 :p
想問大大今次QC 你點評分? 我都有買開CM's 既合金, 老實講只係得獅人鳳限定ok, 其他唔係關節鬆就係上色差,  ...
virtualman 發表於 12-2-2010 03:08 PM

QC冇問題呀 ~~~ 不過我覺得開咁多隻都冇乜問題 ~~~ :( 可能我個人求其d ~~~ :49:
好老實, 隻野無之前咁爛, 呢隻係好野嚟, 未入嘅兄弟可以考慮吓!
回復 42# 矢吹丈

agree... 以質素來講, 現價水平合理。
出到咁我覺得已經好好..價錢平,有錢淨真係想入番隻..

P.S發勞鬆講一句,若果呢隻玩具,只係轉左個bandai l ...
verywai 發表於 12-2-2010 10:21 AM

都有呢個情況出現架...
因為本身CMS既積數....
唔係話佢全部都好差.....不過有大部份囉....
所以一聽到係CMS出既.....一定係踩多WOR...
加上今次呢隻野....相信大大都有黎過以前D官圖....
簡直係叫人唔好買.....
不過出奇地....今次又有驚喜WOR.....
完全同之前既官圖係2碼子既事......
整體黎講呢隻高迪安係可入之選啦....
都順便恭喜樓主大大入到心頭好!!!!
多謝大大分享:77:!! 我星期三晚見到都好想入, 但之前答應左老婆大人今個月唔買玩具:56:, 所以要3月頭先可以買:79: